Πρεμιέρα για την Εθνική Νέων, με αντίπαλο την Κροατία

Πρεμιέρα σήμερα το μεσημέρι για την Εθνική Νέων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.

 Οι νεαροί διεθνείς μας που βρίσκονται στο Μαυροβούνιο από προχθές, θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους στο 12ο όμιλο της διοργάνωσης με αντίπαλο την Κροατία, στις 13:00.

Την ίδια ώρα, για τον όμιλο μας θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας Μαυροβούνιο  Νησιά Φαρόε.

 Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι και στην αποστολή ενσωματώθηκε και ο Λεωνίδας Κυριάκου, που δηλώθηκε στην UEFA προς αντικατάσταση του Τζακ Ρόουλς, που λόγω τραυματισμού δυστυχώς δεν μπορούσε να βοηθήσει.

Ο Νεόφυτος Λάρκου (το σημερινό θα είναι το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στον πάγκο της Εθνικής Νέων) από την πρώτη στιγμή που έφτασε η αποστολή στο Μαυροβούνιο έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της τακτικής, τόσο στις προπονήσεις όσο και στις αναλύσεις του.

Η Εθνική μας καλείται να ξεπεράσει σήμερα τις δύσκολες εξετάσεις και με θετικό απολογισμό σίγουρα θα προχωρήσει με περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

«Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που θα ενισχύσει τις ελπίδες μας για ανάλογη παρουσία στον όμιλο που συμμετέχουμε.

 Είναι μεγάλο το κίνητρο για εμάς τους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουμε σε αυτή την αποστολή και καλή παρουσία μας θα έχει ασφαλώς σημαντικές προεκτάσεις.

 Κυνηγούμε τη διάκριση και με πίστη στις δυνάμεις μας και αυτοσυγκέντρωση μπορούμε να πετύχουμε και το καλύτερο» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Νικόλας Ματθαίου.

 

ΣΥΝ: ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΠΗΓΗ ΚΟΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 22:11

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων επιστρέφει το Ισραήλ
16:25
Καμπανάκι πνευμονολογικής για τη σκόνη
16:10
Πρόεδρος: Αξιοποίηση της θετικής προβολής της Κύπρου για επίτευξη του στόχου της επανένωσης
16:00
Τατζικιστάν: Εννέα συλλήψεις για εμπλοκή στη φονική επίθεση στη Μόσχα
15:23
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.