Αισιόδοξος για την πρόκριση ο Τζον Κάρβερ


Αισιόδοξος ότι η ομάδα του αύριο θα πάρει την πρόκριση, είτε στα 90 λεπτά είτε στην παράταση είναι ο τεχνικός της Ομόνοιας, Τζον Κάρβερ.
Ο Βρετανός μιλώντας στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να ανταποκριθεί θέτικα στον επαναληπτικό με την Μπεϊτάρ, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά οι συνθήκες με τον αγωνιστικό χώρο είναι καλύτερες και ο κόσμος εισάκουσε στο κάλεσμα της ομάδας και η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή.
Ο κύριος Κάρβερ αν και παραδέχτηκε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι ωστόσο πιστεύει ότι η ομάδα του σιγά σιγά γίνεται καλύτερη και μπορεί να ανατρέψει το σκορ, επίσης θα έχει στην διάθεση του τρείς παίκτες οι οποίοι είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση, τον Χριστοφή, τον Νασιμέντο και τον Σοϊλέδη.

Οι δηλώσεις:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όμως μπορούμε να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Στο Ισραήλ ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν τα καταφέραμε, θεωρώ πως άδικα χάσαμε. Σιγά σιγά γινόμαστε καλύτεροι και πιστεύω ότι είμαστε δυνατοί για να ανατρέψουμε το σκορ. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στα 90΄ αν όχι τότε στην παράταση μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση με τον κόσμο στο πλευρό μας. Οπωσδήποτε πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοση της Ομόνοιας. Ξέρουμε τον αντίπαλο και τι θα κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο». «Οι συνθήκες είναι καλύτερες στο ΓΣΠ. Παρουσιάζεται αύξηση στα εισιτήρια, ο κόσμος ανταποκρίνεται και θέλει να έρθει στο γήπεδο. Η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή, πρέπει και εμείς με την σειρά μας να ανταποκριθούμε…» 

«Τρείς παίκτες είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση, ο Χριστοφή, ο Νασιμέντο και ο Σοϊλέδης. Σκέφτομαι αν θα κάνω κάποιες αλλαγές, δεν πήρα τις αποφάσεις μου ακόμη και δεν έχω μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές».

«Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα αποκλειστούμε. Είμαι θετικός άνθρωπος. Σκεφτόμαστε μόνο την πρόκριση».

Από την απόδοση της Ομόνοιας θα εξαρτηθεί η έκβαση του αγώνα, σύμφωνα με τον Κίλιαν Σιέρινταν.

Οι δηλώσεις:

«Από μας θα εξαρτηθεί πιστεύω. Ξέρουμε τι θα κάνουμε, θα δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Εμείς οι επιθετικοί πρέπει να σκοράρουμε. Το κλειδί για την πρόκριση είναι η δική μας η απόδοση».

 Ο αγώνας Ομόνοιας - Μπειτάρ στο ΓΣΠ αρχίζει στις 7 και 30.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 00:40

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (21)
21:49
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (20)
21:48
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19)
21:47
ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΤΟ ΕΥΡΩ (18)
21:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.