Προκρίθηκε η Βραζιλία

Η Βραζιλία έγινε η πρώτη χώρα που έκλεισε θέση στα γήπεδα της Ρωσίας για το παγκόσμιο κύπελλο του 2018.

Η "σελεσάο" πανηγύρισε την όγδοη διαδοχική νίκη της στον όμιλο της νοτίου Αμερικής, επικρατώντας με 3-0 της Παραγουάης στο Σαο Πάουλο. Η ηττα της Ουρουγουάης στο Περού με 2-1, λίγο αργότερα έδωσε στους Βραζιλιάνους την πρόκριση για το μεγάλο γεγονός του επόμενου καλοκαιριού. Στους 33 βαθμούς η Βραζιλία, έμεινε στους 23 η Ουρουγουάη, με την Κολομβία να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση με 24.
Ο Φελίπε Κοουτίνιο άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό. Ατυχος ο Νεϊμάρ στο 53ο λεπτό, έχασε πέναλτι, έντεκα λεπτά αργότερα όμως πήρε το αίμα το πίσω με φοβερή ατομική προσπάθεια, καθώς διέσχισε σχεδόν όλο το γήπεδο για να γράψει το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μαρσέλο, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος.

Το δράμα της Αργεντινής, συνεχίστηκε στη Λα Πας. Η "αλπισελέστε" χωρίς τον Μέσι, ο οποίος τιμωρήθηκε για 4 αγωνιστικές μετά την εξύβριση του βοηθού διαιτητή στον προηγούμενο αγώνα με την Χιλή, ήταν αγνώριστη και έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας μετά την 4η της ήττα, καθώς την προσπέρασαν Κολομβία και Χιλή, και πλέον καλείται να τρέξει στους 4 τελευταίους αγώνες. Η Αργεντινή παίζει εκτός με Ουρουγουάη, εντός με Βενεζουέλα και Περού και εκτός με Εκουαδόρ. Υπενθυμίζεται ότι οι 4 πρώτες ομάδες του ομίλου προκρίνονται απευθείας, ενώ η 5η στην καταταξη θα δώσει αγώνα με την πρωταθλήτρια Ωκεανίας. Ο Χουάν Κάρλος Άρσε, άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό για τους γηπεδούχους με τον Μορένο στο 52ο να πετυχαίνει το 2-0.
Στους άλλους αγώνες η Κολομβία νίκησε 2-0 στο Εκουαδόρ, χάρη στα τέρματα των Χάμες Ροντρίγκες και Χουάν Κουαδράδο, ενώ η Χιλή επικράτησε 3-1 της Βενεζουέλας

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:27

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Διαταγή διεθνούς δικαστηρίου προς Ιρσαήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18:00
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.