Συνεχίζει να ονειρεύεται ο ΑΠΟΕΛ, πάει Άμστερνταμ για το θαύμα

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο χθεσινοβραδινός πρώτος αγώνας του ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ για τα play-off του Champions League, που διεξήχθηκε στο ΓΣΠ, και στον επαναληπτικό του Άμστερνταμ όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση.

Το ΑΠΟΕΛ έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και παρόλο που η ομάδα του Άγιαξ είχε την κατοχή, το ΑΠΟΕΛ είχε τις ευκαιρίες του, ακόμα και για να πετύχει τέρμα. Ο Άγιαξ από το 80΄ έμεινε και με δέκα παίκτες όταν ο Μαζραουί δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 28 Αυγούστου, στο Άμστερνταμ.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τόμας Ντολ, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα είπε, μεταξύ άλλων, ότι τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα δυσκολεύτηκαν, αλλά μετά ήταν πιο δυνατοί στις διεκδικήσεις.

Συνεχάρη, παράλληλα, τους παίκτες του για το πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν εναντίον μιας από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Αυτή την ισοπαλία, συνέχισε ο Τόμας Ντολ, δεν την έκλεψαν, την άξιζαν.

Όπως είπε, με περισσότερη πίστη και με περισσότερη τύχη μπορούσαν να σκοράρουν.

Σημείωσε ότι είχαν ένα φανταστικό κοινό και πρόσθεσε ότι είναι πολύ χαρούμενος γιατί οι παίκτες του έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους.

Το 0-0, είπε ο Τόμας Ντολ, είναι πάντα ένα καλό σκορ.

Ανέφερε, επίσης, ότι είναι πολύ χαρούμενος για την απόδοση της ομάδας του και πολλοί στην Ευρώπη δεν περίμεναν ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

«Πάμε στο Άμστερνταμ που θα είναι ένας τελικός», υπογράμμισε ο Τόμας Ντολ.

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι που δεν δεχθήκαμε γκολ. Ο Άγιαξ είχε την κατοχή, είχαμε όμως και εμείς τις ευκαιρίες μας. Αμυνθήκαμε καλά και κλείσαμε τους χώρους. Δεν τους επιτρέψαμε να παίξουν το ποδόσφαιρό τους. Ξέρω τον τρόπο που αγωνίζεται ο Άγιαξ. Είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια να έχουν πίστη στις δυνάμεις τους. Είχαμε καλύτερες επιλογές, παίξαμε με περισσότερο θάρρος για αυτό και είχαμε τις ευκαιρίες που κάναμε στο β’ ημίχρονο. Πιστεύω πως ήμασταν πολύ πιο κοντά στη νίκη», πρόσθεσε.

Ο Τόμας Ντολ ανέφερε, επίσης, ότι παραμένουν προσγειωμένοι ενόψει του επαναληπτικού.

«Ο Άγιαξ είχε παιχνίδι πριν λίγες μέρες, είχε και το ταξίδι. Αν μου έλεγε κάποιος πως θα ερχόμουν στο ΑΠΟΕΛ και θα έπαιζα τελικό στο Άμστερνταμ δεν θα το πίστευα. Είναι τελικός στην Ολλανδία. Μπορούμε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες στο Άμστερνταμ», κατέληξε.

Συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Γκέντζογλου, Σόουζα, Τάμαρι, Μάτιτς, Πάβλοβιτς (Χαλένιους 68′), Ζοαοζίνιο (Βιντιγκάλ 81), Μερκής, Ιωάννου, Μπέζιακ (Γιάκολις 68′), Μιχαήλοβιτς.

Άγιαξ: Ονάνα, Φέλτμαν, Ταγλιαφίκο, Φαν ντε Μπεκ, Νέρες (72′ Χούντελαρ), Τάντιτς, Μαζραουί, Μπλιντ, Μαρίν (62′ Ντεστ), Μαρτίνεθ, Ζίγιεκ.

Στο μεταξύ, απόψε ο Ολυμπιακός Πειραιώς υποδέχεται εντός έδρας την Κράσνονταρ, στο πλαίσιο των play offs του UEFA Champions League.

Μετά την χθεσινή ολοκλήρωση της προετοιμασία του, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τους εξής παίκτες για να στελεχώσουν την αποστολή: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Καμαρά, Σουντανί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς , μιλώντας στην χθεσινή καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη είπε, μεταξύ άλλων, ότι η Κράσνονταρ είναι ομάδα που είναι καλή στην επίθεση, έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και έχει πολλά γκολ και πρόσθεσε ότι είναι δυνατή, είναι ποιοτική και ξέρει να είναι κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο.

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί, θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί όπως γίνεται μέχρι τώρα. Να είμαστε καλοί στην κατοχή και στην κυκλοφορία και να διαχειριστούμε το παιχνίδι με αποτελεσματικό τρόπο όπως τα προηγούμενα. Ένα από τα «όπλα» είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας και ο κόσμος θα μας στηρίξει όπως το κάνει πάντα. Και κίνητρο είναι η μεγάλη σημασία του αγώνα. Όλοι θέλουν να βρεθούν στην κορυφαία διοργάνωση και ξέρουν ότι από αυτό εξαρτάται το μέλλον τους όπως και το μέλλον του συλλόγου», σημείωσε.

Συνοπτικά τα χθεσινά αποτελέσματα Champions League έχουν ως εξής: ΑΠΟΕΛ - Άγιαξ 0 – 0, Κλούζ - Σλάβια Πράγας 0 – 1, Λίντσερ - Μπριζ 0 – 1.

Σήμερα θα διεξαχθούν για πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης οι εξής αγώνες: Γιούνγκ Μπόις - Ερυθρός Αστέρας, Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Ρόζενμποργκ, Ολυμπιακός Πειραιώς -
Κρασνοντάρ .

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 01:47

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18:00
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.