Τα αποτελέσματα των Πλέι Οφφ του Champions League

Την εύκολη υπόθεση που είχαν διαμορφώσει από τα πρώτα τους παιχνίδια ολοκλήρωσαν  Μάντσεστερ Σίτι και Γκλάντμπαχ κόντρα με Στεάουα Βουκουρεστίου και Γιάνγκ Μπόις ατίστοιχα .
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα σε ένα ματς που ήταν και το τελευταίο στην καριέρα του τερματοφύλακα Τζο Χαρτ με τη Μάντσεστερ Σίτι, επικράτησε 1-0. Χρησιμοποιώντας πολλούς αναπληρωματικούς, αφού είχε κερδίσει με 5-0 εκτός έδρας, ο Καταλανός προπονητής δοκίμασε διάφορα πρόσωπα και σχήματα στην ομάδα τουs. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Φάμπιαν Ντελφ στο 56'.

Ευκολή υπόθεση και για την Γκλάντμπαχ το δεύτερο ματς κόντρα στη Γιάνγκ Μπόις, αφού μετά την νίκη με 3-1 στην Ελβετία, φιλοδώρησε με έξι γκολ την ομάδα του Αντι Χέτερ και πανηγυρικά επιστρέφει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σκόρερ για τους Γερμανούς ήταν μόλις δύο παίκτες, καθώς Αζάρ και Ράφαελ πέτυχαν χατ-τρικ, παίρνοντας την ομάδα στην πλάτη τους.

Η Ροστόφ έκανε ότι ήθελε στην έδρα της και φιλοδόρισε τον Αγιαξ με τέσσερα γκολ και  προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League! Οι Ρώσοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν μέχρι το 67’ είχαν βάλει τα τέσσρα γκολ. Στη συνέχεια αρκέστηκαν στο αποτέλεσμα και δεν κυνήγησαν περισσότερα γκολ. Το σκορ άνοιξε ο Αζμούν στο 34’ με μια τρομερή κεφαλιά, ενώ στο 52’ με τον ίδιο τρόπο ήταν η σειρά του Εροχίν να διαμορφώσει το 2-0. Την πρόκριση για την ομάδα της Ροστόφ «κλείδωσε» ο Κριστιάν Νομπόα στο 60’ και στο 66’ ο Πολόζ, διαμόρφωσε το 4-0. Το τελικό 4-1 έκανε ο Ντάβι Κλάασεν, από το σημείο του πέναλτι στο 84'.

Με δραματικό τρόπο στην παράταση προκρίθηκε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επί της Σάλτσμπουργκ μέσα στην Αυστρία. Οι Κροάτες αν και βρέθηκαν πολύ νωρίς να κυνηγούν το σκορ, αφού στο 22’ ο Λατζάρο, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, το πάλεψαν μέχρι τέλους και τα κατάφεραν. Στο 87’ ο Φερνάντες εκμεταλλεύτηκε λάθος αντιπάλου του και ισοφάρισε το ματς. Σκορ που τέλειωσε ο πρώτος αγώνας στην Κροατία. Με ανεβασμένη ψυχολογία οι Κροάτες μπήκαν και στη διαδικασία της παράτασης και πολύ γρήγορα, στο 95’, ο Σουντανί έκανε το 2-1, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Τα αποτελέσματα της φάσης των πλέι οφφ:

Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) - Σέλτικ (Σκωτίας) 2-0 0, (2-5 στο πρώτο αγώνα)

Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) - Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) 2-2 (0-2  στο πρώτο αγώνα)

Μονακό (Γαλλία) - Βιγιαρεάλ (Ισπανία) 1-0 (2-1  στο πρώτο αγώνα)

Ρόμα (Ιταλία) - Πόρτο (Πορτογαλία) (Ιταλία) 0-3 (1-1  στο πρώτο αγώνα)

Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) - Ντάνταλκ (Ιρλανδία) 1-1 (2-0  στο πρώτο αγώνα)

ΑΠΟΕΛ - Κοπεγχάγη (Δανίας) 1-1 (0-1 στο πρώτο αγώνα)

Ροστόφ (Ρωσίας) - Άγιαξ (Ολλανδίας) 4-1 (1-1 στο πρώτο αγώνα)

Γκλάντμπαχ (Γερμανίας) - Γιούνγκ Μπόις (Ελβετίας) 6-1 (3-1 στο πρώτο αγώνα)

Σάλτσμπουργκ (Αυστρίας) - Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατίας) 1-1 (1-1 στο πρώτο αγώνα)

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλίας) - Στεάουα (Ρουμανίας) 1-0 (5-0 στο πρώτο αγώνα)

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 23:47

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
17:42
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
ΓΓ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο επικίνδυνος κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Κυβ.Εκπρόσωπος: Δεν δόθηκε άδεια για μεταφορά πυραύλων στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
16:58
Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο
16:52
Κυρώσεις ΕΕ κατά εποίκων για βία κατά Παλαιστινίων
16:37
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
16:20
Ανανέωση Σύμβασης για υπαλλήλους της Ελληνικής
16:16
Κυβερνοεπίθεση στο αρχείο του ισραηλινού στρατού ανακοίνωσαν οι Anonymous
16:11
Συναγερμός στο Παρίσι καθώς άνδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο
15:43
Τον Μάιο νέος κύκλος επαφών της προσωπικής απεσταλμένης
15:28
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
14:39
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.