Μετράει δυνάμεις απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός

Στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ, δοκιμάζεται στις 19:00 την Τετάρτη (30/10) ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague, για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» φέτος. Το πρόγραμμα έφερε πολύ νωρίς στον πρώτο γύρο την κορυφαία ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 στο δρόμο του Ολυμπιακού και μάλιστα σε μία σεζόν που μόνο καλά δεν έχει αρχίσει για τους «ερυθρόλευκους». Η -αήττητη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές- ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με προπονητή τον Δημήτρη Ιτούδη, έχει στις τάξεις της, εκτός από τους πρώην «ερυθρόλευκους» Κάιλ Χάινς και Ντάνιελ Χάκετ, και τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Πειραιά. Μόνο μία νίκη μετρά ο Ολυμπιακός που άλλαξε προπονητή λίγο μετά το εναρκτήριο... τζάμπολ και έδωσε τα «κλειδιά» στον μέχρι πρότινος βοηθό του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα.

Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια στη διοργάνωση, ο Ολυμπιακός δείχνει να μην έχει πλάνο. Δεν έχει συνοχή και προβληματίζει τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Αυτό που θα διεκδικήσει, λοιπόν, ο Ολυμπιακός στη Μόσχα, απέναντι στην ομάδα με την κορυφαία παραγωγικότητα μέχρι στιγμής (89 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα), είναι μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Οι Ρώσοι έχουν το καλύτερο ποσοστό ευστοχίας στα σουτ τριών πόντων φέτος, με 43,65% (55 εύστοχα σε 126 προσπάθειες), όταν ο Ολυμπιακός σουτάρει έξω από τη γραμμή των 6.75 με 30,43% (28 στα 92)! Στα δίποντα, επίσης, οι παίκτες του Ιτούδη είναι ανώτεροι με 52,86% ευστοχία έναντι 48,39% των παικτών του Ολυμπιακού. Μόνο στις βολές είναι πιο εύστοχος από την ΤΣΣΚΑ ο Ολυμπιακός (71,23% έναντι 65,15%). Η ΤΣΣΚΑ μαζεύει 39 ριμπάουντ μέσο όρο και ο Ολυμπιακός 37. Στις υπόλοιπες κατηγορίες, οι διαφορές είναι μικρές.

 

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 00:39

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
05:53
Τμήμα Μετεωρολόγιας 1ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
05:35
28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.