ΒΟΛΕΙ:Πρώτοι αγώνες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου

Το ντέρμπι ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Green Air Παφιακός δεσπόζει από τους πρώτους προημιτελικούς αγώνες του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας πετόσφαιρας ανδρών, που θα διεξαχθούν απόψε (20:00).

Η αναμέτρηση των ερυθρολεύκων και των πρωταθλητών θα διεξαχθεί στο «Σπύρος Κυπριανού» και η έκβαση του αγώνα είναι αβέβαιη, αφού πρόκειται για δυο από τις πληρέστερες ομάδες της σεζόν, που έχουν στόχο τον τίτλο. Σε ό,τι αφορά στους άλλους αγώνες, η Ομόνοια υποδέχεται την Pokka AE Kαραβά και θα επιδιώξει τη νίκη ενόψει του επαναληπτικού. Η προσφυγική ομάδα που τερμάτισε στην 6η θέση παλεύει όλα τα ματς της, κάτι που θα προσπαθήσει να πράξει και στο «Ελευθερία». Αγώνας με ενδιαφέρον προβλέπεται ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Αναγέννηση στο Θεμιστόκλειο. Η «Κυρία» λόγω έδρας είναι το φαβορί, αλλά η ομάδα της Δερύνειας έχει καλό σύνολο και εάν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει ζημιές.Ένα ζευγάρι που αναμετρήθηκε πολλές φορές φέτος η Ολυμπιάς Φρενάρους και το ΑΠΟΕΛ συμπληρώνουν το «κουαρτέτο» των προημιτελικών. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Σάλα «Φώτη Πίττα» στο Φρέναρος. Ο αγώνας ίσως μετατραπεί σε ντέρμπι. Στους δυο αγώνες που έγιναν στο Φρέναρος ενόψει πρωταθλήματος του ΑΠΟΕΛ πέτυχε δυο νίκες. Θυμίζουμε ότι η πρόκριση θα κριθεί σε διπλούς αγώνες και μετρά ο κανόνας του χρυσού σετ.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 11:47

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.