Στέψη ή παράταση στην αγωνία

Τέλος ή παράταση; Αυτό διερωτούνται όλοι οι φίλοι της πετόσφαιρας ενόψει του τρίτου μεγάλου τελικού των πλέι-οφς μεταξύ Green Air Παφιακός – Ομόνοια στη σάλα «Αφροδίτη» στην Πάφο την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 στις 20:00. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision 5.

Η νίκη που πέτυχε η Ομόνοια τη Δευτέρα 12 Μαρτίου με 3-1 σετ μείωσε τη διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων στις δυο νίκες και ο τρίτος τελικός αποκτά νέο ενδιαφέρον Εάν οι «γαλανόλευκοι» κερδίσουν κατακτούν το πρωτάθλημα αφού συμπληρώνουν τις τέσσερεις νίκες που απαιτούνται. Σε διαφορετική περίπτωση εάν κάνουν το μπρέικ οι «πράσινοι» τότε μειώνουν σε 2-3 και στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» θα επιδιώξουν το 3-3 για να παίξουν «μεγάλο τελικό» στην Πάφο στις 23 Μαρτίου.

Οι δυο ομάδες δεν έχουν να κρύψουν τίποτα  σε θέματα τακτικής αφού ήδη έχουν αγωνιστεί μεταξύ τους πέντε φορές μαζί με τον αγώνα του Σούπερ – Καπ.

Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη θα στηριχθεί στους: Ευσταθίου, Τοντόροβιτς, Ντίας, Οικονομίδη, Αντωνίου, Ασπιώτη, Παπαδόπουλο με εναλλακτικές λύσεις τους Πλατρίτη, Δημητρίου, Κωνσταντινίδη, Σκορδή και Σαββίδη.

Ο κόουτς των «πρασίνων» Γιάννης Καλματζίδης θα στηριχθεί στους: Ax. Πετρακκίδη, Αυγ. Σαββίδη, Σ. Πετρακκίδη, Χρ. Αντωνιάδη, Κ. Αδάμου, Χρ. Προδρόμου, Αγγ. Αλεξίου, Μ. Παπαχριστοδούλου, Σ. Μπέγκρει, Μ. Σιντιμπέ και Χ. Φιλάρντι. Εναλλακτικές λύσεις αποτελούν οι Α. Σαββίδης, Κ. Αχιλλέως.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Άλλο ένα Βαρωσιώτικο ντέρμπι το πέμπτο φετινό θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 στις 20:00. Aνόρθωση και Νέα Σαλαμίνα θα παλέψουν για τη νίκη στο πλαίσιο διεκδίκησης της 3ης θέσης.

Πιθανή νίκη των «ερυθρολεύκων» τελειώνει τη σειρά και κατακτούν την τρίτη θέση ,με 4-1 νίκες. Πιθανή νίκη των «κυανολεύκων» παρατείνει την αγωνία και μεταφέρει το σκηνικό εκ νέου τη Δευτέρα 19  Μαρτίου στο «Θεμιστόκλειο».

Η μάχη για τη σωτηρία
Στη σάλα  του Γυμνασίου «Φώτης Πίττας» στο Φρέναρος μεταφέρεται το σκηνικό για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Ολυμπιάς Φρενάρους υποδέχεται την Αναγέννηση Δερύνειας σε μια πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση που ίσως κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι «κοκκινόμαυροι» ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει παράταση ζωής και θα μειώσουν σε 1-3 τις νίκες.

Από την άλλη, η Αναγέννηση πάει στο γειτονικό Φρέναρος για να κερδίσει και να τελειώσει την υπόθεση παραμονή. Ο σπουδαίος αυτός αγώνας θα γίνει την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 20:00.

 Aγώνας με ενδιαφέρον
Την Παρασκευή στις 18:30 θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» ο αγώνας Pokka AE Καραβά – ΑΠΟΕΛ που διεκδικούν την 5η θέση. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πάνε στη Λεμεσό να πετύχουν το διπλό και να κάνουν το 4-0 στις νίκες ώστε να σκεφτούν το Κύπελλο όπου στοχεύουν τη διάκριση. Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ώστε να έχουν την ευκαιρία διεκδίκησης της 5ης θέσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 11:56

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.