Συγκλονιστικός Τραϊκοβιτς στο Λονδίνο

Τρεχοντας στον πέμπτο διάδρομο δίπλα στον παγκόσμιο ρεκορντμαν Αρις Μέριτ, ο Μίλαν Τραίκοβιτς έκανε καταπληκτική κούρσα στο ντάιαμοντ λιγκ του Λονδίνου.

Τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από τον Αμερικανό, με 13.25 βελτιώνοντας κατά δύο εκατοστά το παγκύπριο του ρεκόρ που πέτυχε πριν απο μια εβδομάδα στο Παρίσι. Ο Κύπριος πρωταθλητής στο ολυμπιακό στάδιο της βρετανικής πρωτεύουσας ήταν χάρμα ιδέσθαι. Κατέβηκε για δεύτερη διαδοχική φορά τα 13,30, πάλεψε την κούρσα μέχρι το τέλος, εξασφαλίζοντας με τον τσαμπουκά του τη δεύτερη θέση ενώ ανάγκασε μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος να δούν την πλάτη του. Η επίδοση του πρώτου νικητή, Μέριτ 13,09 και του τρίτου Μπρεθγουαιτ από τα Μπαρμπέιντος 13,27. Με την σημερινή εμφάνιση του, ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη απέδειξε ότι δικαίως συγκαταλέγεται στην ελίτ του αγωνίσματος και αναμφίβολα στις αρχές Αυγούστου θα επιστρέψει δριμύτερος στο Λονδίνο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Η καλή μέρα, πάντως για τον πρωταθλητή του ΓΣΟ φάνηκε από την πρώτη ημιτελική σειρά όταν και τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 13.44, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον τελικό.

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
Ειναι η απόλυτη σταρ των αιθέρων και δεν διστάζει να το δείχνει σε κάθε εμφάνιση της. Η Κατερίνα Στεφανίδη, έκανε επίδειξη δύναμης και στο ντάιαμοντ λινγκ του Λονδίνου. Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ριο, πέρασε τα 4,81 και αφού έβαλε στο βιογραφικό της ακόμη μια πρωτιά, δοκίμασε στη συνέχεια στα 4,91 θέλοντας να πετύχει νεο πανελληνιο ρεκόρ. Μπορεί ο πήχυς να μην της έκανε το χατήρι, έδειξε όμως ότι είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση για να φθάσει στον μοναδικό τίτλο που λείπει από την καριέρα της, το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στη δεύτερη θέση η Ελβετίδα Μπούσλερ με 4,73 και στην τρίτη η Μέγιερ από την Σουηδία με 4,65.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 17:11

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Αρχίζει διοικητική έρευνα για την πυρκαγιά στην περιοχή Ασγάτας – Σανίδας – Βάσας Κελλακίου
09:22
Ένταλμα σύλληψης σε επιχειρηματία για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
09:14
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έτοιμη η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές του καλοκαιριού
08:58
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
06:37
Ελλάδα: Στον ανακριτή σήμερα ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος
06:27
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου για ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα βοήθησε αλλά δεν αρκεί
05:37
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.