Παράταση ή στέψη; (Ζωντανά από το ΡΙΚ2)

Tέλος η παράταση. Αυτό απασχολεί όλους τους φίλους της πετόσφαιρας σχολιάζοντας τους δυο αγώνες της Παρασκευής 07 Απριλίου 2017 στον τελικό του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας Green Air Παφιακός – Ομόνοια (ΡΙΚ2) και τον μικρό τελικό Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ.

Οι δυο αγώνες σε «Αφροδίτη» και «Σπύρος Κυπριανού» αρχίζουν στις 20:00.

«ΑΦΡΟΔΙΤΗ»: Green Αir ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Ο τρίτος τελικός τίτλου ίσως κρίνει τα πάντα. Πιθανή νίκη της Ομόνοιας και δεύτερη συνεχόμενη στην Πάφο θα δώσει άλλο ένα πρωτάθλημα στο «τριφύλλι», αφού η ομάδα του Σάββα Σάββα θα κάνει το 4-1 στις νίκες. Ο Green Air Παφιακός που πληγώθηκε αφάνταστα στα πλέι-οφς και έχασε πολλή από τη δυναμική που είχε μετά τον τραυματισμό του Ελλαδίτη κεντρικού Ασπιώτη θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη για δυο λόγους. Πρώτο: Για να ξαναμπεί στο κόλπο του τίτλου. Δεύτερο: Nα ανεβεί ψυχολογικά και να διεκδικήσει την ισοφάριση τη Δευτέρα στη Λευκωσία. Ο κόουτς Μίλαν Γκρέσιτς θα βασιστεί στα ίδια όπλα δηλαδή τους ξένους Βερίσιμο,Μίλεφ ευελπιστώντας ότι οι επιλογές στον κεντρικό άξονα (Ανδρέου, Κωνασταντινίδης) θα αποδώσουν. Η Ομόνοια πάει στην Πάφο για να τελειώσει την υπόθεση τίτλος. Ο κόουτς Σάββας Σάββα δούλεψε και στον ψυχολογικό τομέα ώστε οι παίκτες του να μην σκέφτονται τις σαμπάνιες που θα βρίσκονται στα αποδυτήρια. Οι «τριφυλλοφόροι» για να περάσουν εκ νέου από την Πάφο πρέπει να αποδώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Ο κ. Σάββα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το ΡΙΚ2 με σχόλιο του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ανδρών Βαγγέλη Κουτουλέα. Τον τελικό θα διαιτητεύσουν οι Χρ. Μαϊφόσιης – Γ. Σοφοκλέους με επόπτες τους Κ. Κυριάκου – Α. Πολυδώρου. Σημειωτές ορίστηκαν οι Ν. Στεφάνου – Ν. Φλουρή. Παρατηρητής Διαιτησίας θα είναι ο Παντελής Τοφής. «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΠΟΕΛ
Αμφίρροπος προβλέπεται ο αγώνας στο «Σπύρος Κυπριανού» μεταξύ Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ για τον μικρό τελικό. Στην ουσία πρόκειται για τον καθοριστικότερο της σειράς αφού με πιθανή νίκη των «ερυθρολεύκων» κατακτούν την 3η θέση συμπληρώνοντας 4 νίκες. Η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου έδειξε ότι σε αυτή τη σειρά ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στηριζόμενη σε όλο το υλικό της. Ενεργό ρόλο έχουν και νεαροί παίκτες όπως οι Σαπάνης, Καλαφάτης. Οι «γαλαζοκίτρινοι» του Γιούρι Φιλίποφ δεν έχουν τίποτα να χάσουν και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την 3η θέση. Θα προσπαθήσουν για το διπλό ώστε την Τρίτη να δώσουν τη μάχη για την ισοφάριση. Ο Ουκρανός κόουτς αναμένει από τα «αστέριά» του Γοδόι, Γεωργίου, Κνέζεβιτς, Κολά και Στρεμπάκοφ να τραβήξουν και τους υπόλοιπους για το σημαντικό διπλό. Τον τρίτο μικρό τελικό θα διαιτητεύσουν οι Γ. Παπαγεωργίου – Α.Δανιήλ, με επόπτες τους Γ. Παύλου – Α.Αντωνίου. Σημειωτές θα είναι οι Ε. Σιαπάνη – Μ. Παπαμιχαήλ. Παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο Γιώργος Δωρίτης.

 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:10

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Έκκληση για αυτοσυγκράτηση από Αίγυπτο και Τουρκία
13:39
Ελλάδα: Μικρά προβλήματα από την κακοκαιρία
13:29
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
13:00
Ντουμπάι: Τεράστιο το κόστος των ζημιών από τις πλημμύρες των προηγούμενων ημερών
12:35
Επιστολή ΑΚΕΛ στον υπουργό Οικονομικών για την πράσινη φορολογία
12:18
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες
11:47
Σε ατύχημα αποδίδεται η έκρηξη στο Ιράκ
11:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
11:17
Ανάρτηση του φωτογραφικού υλικού «Διά χειρός Αττίλα» της Κάτιας Χριστοδούλου στον Ψηφιακό Ηρόδοτο
11:13
Περισσότερες από 10 νομοθεσίες αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή το υπουργείο Υγείας
10:32
Βαφεάδης: Τη Δευτέρα η επικοινωνία με την ανάδοχο εταιρεία για την ανάπτυξη στη Λάρνακα
10:01
Είχε προειδοποιήσει για τα φάρμακα λέει το υπουργείο Υγείας
09:36
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.