Πήρε το ντέρμπι ο Απόλλωνας

Σε ένα αγώνα πραγματική διαφήμιση του αθλήματος που είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν και οι τηλεθεατές μέσω του κρατικού καναλιού, ο Sabbianco Απόλλων έδειξε σφιγμό και κέρδισε την BetOnAlfa ΑΕΛ στην έδρα του με 3-2. Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τις δυο ομάδες ισόβαθμες στη βαθμολογία και όλα θα κριθούν στις δυο τελευταίες αγωνιστικές. Ο αγώνας ήταν πλήρως ισοδύναμος με την ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη να είναι ανώτερη στο 1ο σετ το οποίο κέρδισε με 25-10. H BetOnAlfa ΑΕΛ αντέδρασε στο δεύτερο σετ αλλά οι «γαλάζιες» πιο ψύχραιμες κέρδισαν με 25-23 και έκαναν το 2-0 εξασφαλίζοντας σημαντικό πλεονέκτημα. Τα πάντα ανατράπηκαν στη συνέχεια με την BetOnAlfa ΑΕΛ να είναι καλύτερη εξασφαλίζοντας το τρίτο και τέταρτο σετ με 17-25 και 20-25 με συνέπεια να ισοφαρίσει σε 2-2 και να βάλει «φωτιά» στον αγώνα. Στο τάι – μπρέικ όμως η κούραση επηρέασε τις «γαλαζοκίτρινες» που άντεξαν μέχρι τα μέσα του σετ. Ο Sabbianco Απόλλων ήταν ανώτερος και κέρδισε και 15-09, αλλά και το ντέρμπι 3-2 σετ.

Sabbianco ΑΠΟΛΛΩN(Γ.ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Ιορδάνους, Σπύρου, Χουντίμα, Μανίταρου, Ανγκουλο, Λαβρούκ – Λίμπερο: Λεωνίδου – Αλλαγές: Nτόντσουκ, Ζακχαίου.

BetOnAlfa AΕΛ (Σ. Ράμντου): Σκίμπα, Παύλου, Κωνσταντίνου, Τριφούνοβιτς,Μάγκντιτς, Ριαλά – Λίμπερο: Aγγελοπούλου - Αλλαγές:Kωνσταντινίδου, Σταύρου, Ταλιαδώρου.

Η μπίλια έκατσε στο «κιτρινοπράσινο»
«ΚΙΤΙΟΝ»: ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 3-2 Σετ: 23-25, 25-19, 23-25, 30-28, 15-11.
Στο «κιτρινοπράσινο» της Τεχνοοικία ΑΕΚ ήταν ο αγώνας ρουλέτα που έγινε στο «Κίτιον» ανάμεσα στη Σκαλιώτικη ομάδα και την Ανόρθωση με νικητές τις Λαρνακείς με 3-2. Ο αγώνας ήταν εξαιρετικός όπως μας έχουν συνηθίσει οι δυο ομάδες φέτος με πολλές ανατροπές. Με τη νίκη της η Τεχνοοικία ΑΕΚ παραμένει στην 3η θέση με 38 βαθμούς δυο αγωνιστικές πριν το φιναλε, ενώ η Ανόρθωση μένει τέταρτη με 32 πόντους. Η Ανόρθωσις άρχισε καλύτερα τον αγώνα και κέρδισε το πρώτο σετ με 23-25, ενώ η Τεχνοοικία ΑΕΚ ήταν αισθητά καλύτερη στο δεύτερο σετ κερδίζοντας με 25-19, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Εκ νέου η Ανόρθωσις πήρε τα ηνία του αγώνα κερδίζοντας το τρίτο σετ με 23-25 κάνοντας το 1-2 για να ισοφαρίσει η Τεχνοοικία ΑΕΚ μετά από ένα συγκλονιστικό τέταρτο σετ με 30-28. Τελικά, το ντέρμπι κρίθηκε στο τάι – μπρέικ με την ομάδα του Ούγγρου κόουτς Λάζλο Χόλοσι να κερδίζει με 15-11 και να κερδίζει με 3-2 σετ. Τεχνοοικία ΑΕΚ (Λ. ΧΟΛΟΣΙ): Ιωάννου, Ντουντνίκοβα, Κέζου, Μουντρίτσκαγια, Ντούγκαν, Στυλιανού – Λίμπερο: Mοσφιλιώτη.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Μ. Κολοκοτρώνη, Βούκοβιτς, Παπαγεωργίου, Κακουρή, Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋιδ. Όμιλος 5-8
Κλειδώνει την 5η θέση η Ολυμπιάδα Ν
TΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓ. – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. 1-3 Σετ: 20-25, 25-13, 18-25, 19-25
H Ολυμπιάδα Ν. πήρε ρεβάνς για την ήττα της την 16η αγ. στη Λευκωσία κερδίζοντας στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου το ΘΟΙ με 1-3 σετ. Με αυτή τη νίκη η προσφυγική ομάδα ξέφυγε τέσσερεις βαθμούς στην 5η θέση δυο αγώνες πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος. Η Ολυμπιάδα ήταν ανώτερη σε όλο τον αγώνα κερδίζοντας το πρώτο, τρίτο και τέταρτο σετ με 20-25, 18-25 και 19-25. Οι «μελανόλευκες» ήταν ανώτερες μόνο στο δεύτερο σετ το οποίο κέρδισαν με 25-13 ισοφαρίζοντας προσωρινά τον αγώνα. ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ(Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Xαραλάμπους, Όθωνος, Χρίστου, Παπαδοπούλου, Μιχαήλ, Χατζηκωνσταντίνου – Λίμπερο: Kούτα – Αλλαγές: Kωνσταντίνου, Χρυσάνθου, Τζιανουδάκη. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (ΕΦ. ΠΕΤΡΟΥ): Iωάννου, Πέτρου, Νίστρομ, Χριστοδούλου, Χατζηχαραλάμπους, Χαραλάμπους – Λίμπερο: X.Mαραγκού – Αλλαγές: Ψιλογένη, Γ. Μαραγκού.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:27

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τατζικιστάν: Εννέα συλλήψεις για εμπλοκή στη φονική επίθεση στη Μόσχα
15:23
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.