ΑΕΛ-Απόλλων στο ΡΙΚ2

Η 18η αγωνιστική ίσως καθορίσει εν πολλοίς και την πρωταθλήτρια ομάδα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας.

Στη Λεμεσό και στο Γήπεδο Απόλλων θα γίνει μεγάλο ντέρμπι αφού ο Sabbianco Απόλλων (σ.σ. δεύτερος με 41 βαθμούς), φιλοξενεί την πρωτοπόρο BetOnAlfa ΑΕΛ (σ.σ. πρώτη με 42 βαθμούς). Ο σπουδαίος αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 20:00.

Στα άλλα παιχνίδια για τον Όμιλο 1-4 η Τεχνοοικία ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο «Κίτιον» την Ανόρθωση (20:00) και για τον Όμιλο 5-8 θα γίνει το ντέρμπι της 5ης θέσης αφού στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου το ΘΟΙ φιλοξενεί την Ολυμπιάδα Ν. (20:00)

ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΛΛΩΝ: Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ – ΒetOnAlfa ΑΕΛ
O αγώνας κρίνεται Sabbianco Απόλλων – BetOnAlfa ΑΕΛ κρίνεται κομβικός αφού θα απομένουν δυο αγωνιστικές πριν από τη λήξη και η νικήτρια ομάδα «αγκαλιάζει» τον τίτλο. Ο γηπεδούχος Sabbianco Απόλλων μετρά τρεις νίκες στη σειρά επί της BetOnAlfa ΑΕΛ αφού κέρδισε στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ το σημαντικότερο κέρδισε με 1-3 την 1η Μαρτίου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής μέσα μάλιστα στο «Νίκος Σολωμονίδης». Μόνο γι’αυτό ίσως έχει κάποιο ψυχολογικό προβάδισμα, αλλά κανείς δεν προεξοφλεί στις «γαλάζιες» το τρίποντο και την κορυφή. 

Μέσα από τους δυο ημιτελικούς αγώνες του Κυπέλλου με την Ολυμπιάδα Ν. ο κόουτς Γ.Γιαπάνης είχε την ευκαιρία να τεστάρει τις παίκτριές του (σ.σ.έκανε ελάχιστες αλλαγές) και ταυτόχρονα έβαλε κάποιες πινελιές ενόψει ντέρμπι.

Στις δυο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο Sabbianco Απόλλων την 19η αγωνιστική στις 04 Απριλίου 2017 ταξιδεύει στη Λευκωσία όπου στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως (ΑΤΙ) παίζει με την Ανόρθωση σε μια πρόβα του Τελικού Κυπέλλου. Στις 11 Απριλίου και την 20η αγωνιστική οι «γαλάζιες» θα υποδεχθούν στη σάλα του Aπόλλωνα την Τεχνοοικία ΑΕΚ.

Η BetOnAlfa και ο Ινδοφινλανδός κόουτς Σ. Ράμντου κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ημερών (σ.σ. οι «γαλαζοκίτρινες» δεν είχαν υποχρεώσεις στο Κύπελλο) δούλεψε  αποκλειστικά πάνω στο ντέρμπι και ίσως επιφυλάσσει κάποιες εκπλήξεις στο συνάδελφό του Γ. Γιαπάνη. Ταυτόχρονα, ενσωμάτωσε καλύτερα στην ομάδα την Πολωνή πετοσφαιρίστρια Α. Σκίμπα, ενώ ίσως επανεμφανιστεί η Εκατερίνα Ριπνάγια. Μειονέκτημα για την ομάδα ότι ο τελευταίος επίσημος αγώνας ήταν στις 07 Μαρτίου στη Λάρνακα και τη νίκη επί της Τεχνοοικία ΑΕΚ με 0-3 σετ. 

Στις τελευταίες δυο αγωνιστικές του όμιλου 1-4 η BetOnAlfa ΑΕΛ δεν θα φύγει από το «Νίκος Σολωμονίδης» αφού την 19η αγωνιστική υποδέχεται την Τεχνοοικία ΑΕΚ και στις 11 Απριλίου (20η αγ.) φιλοξενεί την Ανόρθωσις.

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ
Το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και ο αγώνας στη Λάρνακα μεταξύ Τεχνοοικία ΑΕΚ – Ανορθώσεως. Οι δυο ομάδες έχουν όμως και διαφορετικά κίνητρα. Οι «κιτρινοπράσινες» του Λάζλο Χόλοσι θέλουν στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για κάτι παραπάνω από την 3η θέση. Σαφώς οι Λαρνακείς θέλουν να εκμεταλλευτούν και το αποτέλεσμα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού για να μειώσουν τις αποστάσεις. Ο Ούγγρος κόουτς θα κοιτάξει και στον πάγκο του χρησιμοποιώντας και τα νεαρά ταλέντα της ομάδας. Η Τεεχνοοικία ΑΕΚ μετά από 17 αγωνιστικές βρίσκονται στην 3η θέση με 36 βαθμούς του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.

Η Ανόρθωσις του κόουτς Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς βλέπει σιγά – σιγά και στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών όπου θα αντιμετωπίσει τον Sabbianco Απόλλωνα. Η «Μεγάλη Κυρία» θα χρησιμοποιήσει τους τρεις αγώνες ντέρμπι μέχρι τον Τελικό, την 19η αγωνιστική φιλοξενεί μάλιστα τις Λεμεσιανές για δοκιμές και προετοιμασία ενόψει του μεγάλου αγώνα. Σαφώς η ομάδα θα κυνηγήσει το διπλό στη Λάρνακα (σ.σ. το ξανάκανε φέτος) για να ξεκολλήσσει από τη 4η θέση που βρίσκεται με 31 βαθμούς. Εκτός αποστολής θα μείνει η μόνιμη απούσα μέχρι τη λήξη της σεζόν Κάλια Βασιλείου. 
Όμιλος 5-8

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ ΘΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. 
Ντέρμπι θα διεξαχθεί στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου όπου το ΘΟΙ και η Ολυμπιάδα θα Γιπαλέψουν για το τρίποντο που θα τους δώσει την ευκαιρία να εξασφαλίσουν την 5η θέση  Μετά από 17 αγώνες η Ολυμπιάδα κατέχει την 5η θέση με 22 βαθμούς έναντι 21 του ΘΟΙ. Στον αγώνα που έγινε την 16η  Αγ. στο «Ελευθερία» το ΘΟΙ κέρδισε με 2-3 και με νίκη θα εξασφαλίσει σαφές προβάδισμα.  

Για τον όμιλο 5-8 η Αναγέννηση Δερύνειας πήρε ήδη τους τρεις βαθμούς μετά την αποχώρηση της Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:29

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.