Σπουδαία πρόκριση

Παλληκάρια οι παίκτριες της BetonAlfa ΑΕΛ.

Οι «γαλαζοκίτρινες» παρά τις αντίξοες συνθήκες που συνάντησαν στη Σλοβακία και στη σάλα Sport Ηall Sou Komecheho ανέτρεψαν τα πάντα και προκρίθηκαν στο «χρυσό» σετ στους «8» του CEV Challenge Cup Γυναικών.

Η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου που είχε στη σύνθεσή της τις νεοαποκτηθείσες Γιοβάνοβιτς και Μπόντσεβα (σ.σ. έμεινε στον πάγκο η λίμπερο Στεφάνου) ενώ προηγήθηκε με 0-1 στη συνέχεια δεν πήγε καλά και οι Σλοβάκες κέρδισαν τον κανονικό αγώνα με 3-1 σετ. Στο «χρυσό» σετ όμως που θα έκρινε την πρόκριση η BetOnAlfa ΑΕΛ έκανε τη δουλειά της πολύ καλά και διέλυσε τις Σλοβάκες με 05-15 εξασφαλίζοντας την σπουδαία πρόκριση. H BetOnAlfa ΑΕΛ προσπάθησε στο πρώτο σετ να φέρει τα δεδομένα υπέρ της τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά. Οι «γαλαζοκίτρινες» κατάφεραν σε κρίσιμο σημείο να προηγηθούν με 16-19 και 19-21, αλλά οι Σλοβάκες αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 21-21. Αγρια ομορφιά
Από εκείνο το σημείο ο αγώνας απέκτησε άγρια ομορφιά με την BetOnAlfa ΑΕΛ να έχει βραχεία κεφαλή στο σκορ 22-23 και 23-24. Το κρίσιμο πρώτο σετ όμως είχε δραματική τροπή αφού η 1.BVK Bratislava προηγήθηκε με 25-24, αλλά οι Λεμεσιανές δεν είπαν την τελευταία τους λέξη και παίζοντας με ψυχή ανέτρεψαν τα δεδομένα και κέρδισαν με 25-27. Με αυτό τον τρόπο έγινε το 0-1 για την ομάδα μας σε 27 λεπτά. Στο δεύτερο σετ ο αγώνας άρχισε με την BetΟnAlfa ΑΕΛ να είναι καλύτερη να προηγείται με 05-07, αλλά η ομάδα της Bratislava αντέδρασε και προηγήθηκε 18-17 για να αυξήσει στη συνέχεια σε 21-18. Άμεση όμως ήταν η απάντηση της BetOnAlfa ΑΕΛ που έκανε το δικό της σερί ισοφαρίζοντας σε 21-21. Στη συνέχεια οι Σλοβάκες κατόρθωναν να ανακτήσουν προβάδισμα δυο πόντων 24-22 για να κερδίσουν με 25-22 σε 26 λεπτά δίνοντας άλλο χρώμα στον αγώνα. Πολύ δυνατά μπήκε στο τρίτο σετ η Λεμεσιανή ομάδα και προηγήθηκε 02-05. Οι παίκτριες του Στέργιου Φραγκέσκου διατηρούσαν το προβάδισμα 05-08 δείχνοντας ότι δεν είχαν επηρεαστεί από την απώλεια του δεύτερου σετ. Oι Σλοβάκες πίεσαν την BetOnAlfa ΑΕΛ 11-12 στα μέσα του σετ και κατάφεραν να προηγηθούν 17-12 φέρνοντας το σετ στα μέτρα τους. Τα δεδομένα δεν άλλαξαν αφού η ομάδα της Bratislava προηγήθηκε 20-14 για να τελειώσει τελικά το σετ με 25-18 σε 24 λεπτά και να ανατρέπει το σκορ. Πλέον οι Σλοβάκες προηγήθηκαν με 2-1 σετ και αύξησαν τις δικές τους ελπίδες πρόκρισης. Όλα στραβά πήγαν στην BetOnAlfa ΑΕΛ στο τέταρτο σετ. Η ομάδα μας άρχισε πολύ άσχημα τον αγώνα έμεινε πίσω από τα αρχικά στάδια 11-07 και συνεχώς κυνηγούσε στο σκορ. Οι Σλοβάκες μετά την ανατροπή στο σκορ πήραν τα πάνω τους και έπαιξαν ωραίο βόλεϊ. Αφού εξασφάλισαν διαφορά 10 πόντων πήραν τελικά το σετ με 25-14 διαμόρφωσαν το 3-1 υπέρ τους και ταυτόχρονα οδήγησαν την πρόκριση στο «χρυσό» σετ.

Άλλη ομάδα
Η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου ξεκίνησε εντυπωσιακά στο «χρυσό» σετ και προηγήθηκε με 04-09. Το γεγονός αυτό έδωσε ώθηση στην ομάδα μας και «πάγωσε» τη σάλα Sport Ηall Sou Komecheho. Η BetOnAlfa ΑΕΛ θυμίζοντας τον πολύ καλό της εαυτό πήρε διαφορά εννιά πόντων 05-14 και τελικά πήρε τον χρυσό πόντο για την πρόκριση κερδίζοντας με 05-15 σε 10 λεπτά. Κορυφαία για την BetOnAlfa ΑΕΛ ήταν η Κροάτισσα Ματέα Μάγκντιτς με 16 πόντους ενώ διακρίθηκαν επίσης στο μπλοκ η Σάντρα Παύλου και στην υποδοχή η Ρωσίδα Εκατερίνα Ριπνάγια.

1.BVK BRATISLAVA(T. Vargas): Τρας, Χουντέκοβα, Στάνκοβα, Καντράκοβα, Οβέτσκοβα, Τζικανίκοβα – Λίμπερο: Tζακοντζίσκα

BetΟnAlfa AΕΛ (Στ. Φραγκέσκου): Παύλου, Ριπνάγια, Μάγκντιτς, Γιοβάνοβιτς, Μπόντσεβα, Τριφούνοβιτς – Λίμπερο: Αγγελοπούλου – Αλλαγές: Kωνσταντίνου.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 20:56

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.