Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την τελετή έναρξης του Cobalt Nicosia International Cup

Πολλές οι εκπλήξεις και τα δώρα για τους φιλάθλους που θα βρίσκονται στις 28 Δεκεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία»

Μερικές μόνο μέρες απομένουν μέχρι την τελετή έναρξης του CobaltNicosiaInternationalCup 2016 και η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων για την εκδήλωση της 28ης Δεκεμβρίου (19:30) στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» έχει ήδη ξεκινήσει.

Μέσα από την ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης ακαδημιών (www.nicosiainternationalcup.com) οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια τους για την τελετή έναρξης και να κλείσουν θέση στο κλειστό της πρωτεύουσας στις 28 του μήνα.

Τα εισιτήρια τιμώνται προς 5 ευρώ, ενώ η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν. Πέρα από το onlineticketing, εισιτήρια θα πωλούνται και στα εκδοτήρια του «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» την ημέρα της τελετής. Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθούν στον Οργανισμό HopeforChildren, ενέργεια που εμπίπτει στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της διοργανώτριας εταιρείας του τουρνουά, την Consultics.

Πολλές είναι οι εκπλήξεις που ετοιμάστηκαν από τους διοργανωτές για τους θεατές που θα δώσουν το παρών τους στην τελετή έναρξης του CobaltNicosiaInternationalCup 2016. Αστέρι της βραδιάς είναι αναμφίβολα ο SeanGarnier. Ο διεθνούς φήμης Γάλλος freestyler και η ομάδα του S3 Crew θα διασκεδάσουν το κοινό με τα εντυπωσιακά τους κόλπα, ενώ θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ανεβούν στην σκηνή και να προκαλέσουν τον Garnier σε ποδοσφαιρική μονομαχία!

Αρκετοί διαγωνισμοί θα «τρέξουν» στη διάρκεια της τελετής έναρξης. Η Cobalt θα κληρώσει έξι αεροπορικά εισιτήρια στην τελετή έναρξης, μέσα από τρεις διαφορετικούς διαγωνισμούς. Δύο ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη, ένα στο Facebook και ένα από το event που έγινε στο MallofCyprus πριν από μερικές μέρες. Ο τρίτος διαγωνισμός θα περιλαμβάνει τον SeanGarnier. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, θεατές θα κληθούν να δοκιμάσουν να περάσουν την μπάλα κάτω από τα πόδια του Γάλλου, με έπαθλο ταξίδι και το δικαίωμα να… καυχιόνται για το επίτευγμά τους!

Επιπλέον, η STAROIL θα κληρώσει δωροκουπόνια για το κοινό, ενώ οι φίλαθλοι θα πάρουν και ποτήρια με το λογότυπο του SeanGarnier. Η τελετή έναρξης γενικότερα θα φιγουράρει πολύ ποδόσφαιρο, παρέλαση των ακαδημιών που θα λάβουν μέρος στο CobaltNicosiaInternationalCup 2016 και μπόλικη μουσική από τον DJ Πέτρο Σοφοκλίδη, σε μία διασκεδαστική και άκρως ποδοσφαιρική βραδιά.

Τitlesponsor της διοργάνωσης είναι η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cobalt. Χορηγοί είναι ο ΚΟΤ, ο Δήμος Λευκωσίας και ο ΚΟΑ και υποστηρικτές οι STAROIL, GAPVassilopoulos, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, SeeYouTravel και Cytavision. Το τουρνουά διοργανώνεται από την εταιρεία Consultics.

Το CobaltNicosiaInternationalCup 2016 θα διεξαχθεί μεταξύ 27-30 Δεκεμβρίου σε διάφορα στάδια της Λευκωσίας, με τη συμμετοχή ποδοσφαιρικών ακαδημιών ηλικιών 2003-2007. Οι τελικοί των μεγαλύτερων ηλικιακών κατηγοριών θα λάβουν χώρα στο ΓΣΠ στις 30 Δεκεμβρίου και θα μεταδίδονται ζωντανά από τη Cytavision.

 

Πηγή: Ηρόδοτος Μιλτιάδους - Υπεύθυνος Τυπου

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 21:25

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Έκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει η Κυπριακή Δημοκρατία (Βίντεο)
13:07
Ανησυχία για την κλιμάκωση της έντασης εξέφρασε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
13:02
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων (Βίντεο)
11:58
Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Ισράηλ για τις επιθέσεις σε Ιράν, Συρία και Ιράκ
11:51
Εντός του έτους τα απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης
11:49
Δημιουργείται Κέντρο Αριστείας Γαλάζιας Χάρτας της Κοινοπολιτείας στην Κύπρο
11:43
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
11:26
Ισραηλινά πλήγματα κατά στρατιωτικής θέσης στη νότια Συρία
10:53
Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ
10:42
Πίεση προς την Τουρκία - Ειδική προβολή ντοκιμαντέρ "Προσκλητήριο Αγνοουμένων"
10:11
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
09:10
G7: Οι ΗΠΑ προσπαθούν να συσπειρώσουν τους Ευρωπαίους απέναντι στην Κίνα
09:06
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.