OMONOIA: Εισφορές για τη 16χρονη μαθήτρια έξω από τη Δυτική κερκίδα.

Κουτί εισφορών για την μάχη ζωής που δίνει η 16χρονη Ζωή θα τοποθετηθεί σε σημείο έξω από τη Δυτική κερκίδα, στον αγώνα της ομάδας μας με την Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή. Για κάθε εισφορά θα δίνεται δώρο από την ομάδα μας σημαία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Επιπλέον, μέρος των εισπράξεων από τη διάθεση φαγητού και ποτού στο Fan Day που θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη του αγώνα, θα δοθούν ως εισφορά στην οικογένεια της Ζωής!

Κανένα δεν αφήνει ασυγκίνητο ο αγώνας που δίνει η 16χρονη Ζωή και η οικογένειά της. Η νεαρή διαγνώστηκε πρόσφατα με όγκο στον εγκέφαλο. Πριν από περίπου ένα μήνα, μετά από κάποια συμπτώματα, επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική όπου διαγνώστηκε με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Την επόμενη μέρα μπήκε στο χειρουργείο για την πρώτη της επέμβαση και ακολούθησαν ακόμη δυο χειρουργεία. Τα ημερήσια νοσήλια της Ζωής ανέρχονται στα €1500.

Η 16χρονη μαθήτρια βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η οικογένειά της αγωνία και αναμένει μια θετική εκτίμηση από τους ιατρούς του νοσοκομείου. Όπως είναι αντιληπτό, η οικογένεια της Ζωής αδυνατεί να αποπληρώσει τα έξοδα νοσηλείας. Για τον λόγο αυτό, καλούμε όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ, όπως συνεισφέρουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Παράλληλα, όποιος συνάνθρωπός μας επιθυμεί άμεσα να προσφέρει οικονομική βοήθεια, μπορεί να το πράξει σε λογαριασμό της οικογένειας στην Τράπεζα Κύπρου που δημιουργήθηκε κατόπιν εξασφάλισης σχετικής άδειας:

ΙΒΑΝ: CY33 0020 0195 0000 3570 3026 8100

Πηγη: ΟΜΟΝΟΙΑ   

 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 07:23

Τελευταιες Ειδησεις

16 Απριλίου
Πέραν των 3.500 ενστάσεων μετά την ανάρτηση του εκλογικού καταλόγου
09:00
Αυξάνεται ανησυχητικά ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών
08:52
Τίτλοι Ειδήσεων: Tρίτη 16 Απριλίου 2024
06:40
Κύπρος: Αυξανεται ανησυχητικά ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών
06:31
ΔΟΑΕ: Πλησιάζουμε επικίνδυνα σε πυρηνικό δυστύχημα στη Ζαπορίζια
06:18
Τις προοπτικές της Κύπρου ως επιχειρηματικού και επενδυτικού προορισμού θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος στο Λονδίνο
06:03
Τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κρίση στη Μέση Ανατολή
05:56
Μπάιντεν: Στόχος η αποφυγή της ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή
05:47
Ισραηλινός στρατός: Τα θύματα της επίθεσης της 1ης Απριλίου ήταν τρομοκράτες
05:40
Τμήμα Μετεωρολογίας 1ο Δελτίο Καιρού 16/4/24
05:38
Παγκόσμια ανησυχία για κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
05:29
15 Απριλίου
Κλειστή η λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό λόγω οδικών έργων
22:32
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.