Αναλλοίωτη η κορυφή

Αναλλοίωτο παρέμεινο το σκηνικό στον πρώτο όμιλο μετά και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφφ.

 
Τα αποτελέσματα:
ΑΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ 0-2
ΔΟΞΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-0 
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΕΚ 1-1
ΠΑΦΟΣ-Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ 1-2
ΑΠΟΕΛ ΟΜΟΝΟΙΑ 4-1
ΑΛΚΗ ΕΡΜΗΣ 19:00
ΑΕΛ ΑΠΟΛΛΩΝ
Ανημερα των γενγεθλίων του ο Απόλλωνας έκανε ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου καθώς επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ και εφθασε τους 76 βαθμούς διατηρώντας το συν δύο από το ΑΠΟΕΛ. Παπουλής και Γιούστε οι σκόρερ για τους "γαλάζιους' με τον Ελλαδίτη επιθετικό να βλέπει 7 φορές δίκτυα σε πέντε αγώνες των πλέι οφφ να φθάνει τα 14 και να αποδεικνύεται λίρα εκατό για την ομάδα του η οποία κυνηγά το πρώτο της πρωτάθλημα μετα από 12 χρόνια. Δεύτερη νίκη για τον Απόλλωνα επί της ΑΕΛ στο λεμεσιανο ντέρμπι στη δεύτερη φάση. Την Τετάρτη ο πρώτος αγώνας με την Πάφο για τα ημιτελικά του κυπέλλου στο Τσίρειο, ενώ την Κυριακή θα υποδεχθεί την Ανόρθωση για την 7η αγωνιστική της δεύτερης φάσης.
Το πάλεψε η ΑΕΛ, δεν μπόρεσε όμως να πάρει κάτι από το παιχνίδι και έμεινε στους 54 βαθμούς και την 5η θέση.
ΑΠΟΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ
11σερί νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοιας και 8η σερι ήττα για τους πράσινους στο πρωτάθλημα. 21 παιχνίδια χωρίς ηττα από τον αιώνιο αντίπαλο για το ΑΠΟΕΛ, με την Ομόνοια να πανηγυρίζει την τελευταια της νίκη τον Απρίλιο του 2013. Μπήκε καλύτερα η Ομόνοια, σπατάλησε όμως τις ευκαιρίες της με το ΑΠΟΕΛ να παίρνει προβάδισμα με 1-0 με τον Σόουζα. Ο Σάλαι έκανε το 2-0 με τον Τζαίλσον να μειώνει σε 2-1 με εξαιρετικό γκολ. Εμπεσίλιο και Ενσούε διαμόρφωσαν το τελικό αποτελεσμα.  
Μειώσαν στους -2 οιο "γαλαζοκίτρινοι" και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στις απανωτές αναμετρήσεις με την ΑΕΚ για το κύπελλο και το πρωτάθλημα. 
Η άμυνα της Ομόνοιας αποδεικνύεται και η αχίλλειος της πτέρνα μιας και δέχθηκε 54 γκολ σε 32 αγώνες ενώ εμεινε κολλημένη στους 44 βαθμούς, και χωρίς νίκη για 10 συνολικά αγώνες.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΕΚ
Δύο εξαιρετικά γκολ έκριναν τον αγώνα στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Ανόρθωση και ΑΕΚ σμυβιβάστηκαν στο 1-0 με την Κυρία να διατηρεί το συν 3 από την αντίπαλο της καθώς έφθασε τους 65. Μοίσοφ και Ντουρίς είδαν δύκτυα με τον Σλοβάκο επιθετικό να πανηγυριζει το 10ο του γκολ με τη φανέλλα της Κυρίας. Στην τρίτη θεση η ΑΝόρθωση έχει τον πρώτο λόγο για το εισιτήριο που οδηγεί στο γιουρόπα λιγκ. Περισσότερο τη σκέψη του στο κύπελλο είχε ο Μανόλ Ιντιάγκεθ ο οποίος κράτησε κάποιους παίκτες στον πάγκο εν οψει του αγώνα της Τετάρτης με το ΑΠΟΕΛ στην Αρένα στις επτα.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΙΛΟΣ
Η πεντάρα της Δόξας επί του Ολυμπιακού του Σάββατο έφερε πιο κοντά τον Ολυμπιακό στον υποβιβασμό, μιας και έμεινε στους 23 βαθμούς. Στους 43 η Δόξα η οποία εξακολουθεί να προηγείται στον δεύτερο όμιλο. Η Πάφος μπορέι να προηγήθηκε απένανστι στη Νέα Σαλαμίνα στο Στέλιος κυριακίδης με τον Μπεριγκό ο Κωστή όμως στο 45+1 και Καρλάο στο 89, έδωσαν την νίκη στην ομάδα της Αμμοχώστου. Η Σαλαμίνα με την νίκη της έφτασε τους 36 βαθμούς, στους 32 μένει η Πάφος.
 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 11:26

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
09:10
G7: Οι ΗΠΑ προσπαθούν να συσπειρώσουν τους Ευρωπαίους απέναντι στην Κίνα
09:06
Το Ισραήλ συμφώνησε να λάβει υπόψη τις ανησυχίες των ΗΠΑ για τη Ράφα
09:00
Παπαδόπουλος: Δεν υπάρχουν στοιχεία για μεταφορά πυραύλων στο Ισραήλ από τις βάσεις
08:45
H Tεχεράνη υποστηρίζει ότι δεν υπέστη πυραυλική επίθεση από το Ισραήλ
08:13
Αμερικανικά ΜΜΕ για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν
07:59
Μεγάλη αύξηση στη διεθνή τιμή του πετρελαίου
07:41
Ιράν: Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην επαρχία Ισφαχάν είναι απόλυτα ασφαλείς
07:36
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
06:13
Αμερικανικό βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας για την ένταξη της Παλαιστίνης ως κράτους πλήρους μέλους στον ΟΗΕ
06:05
Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Έλαβε χώρα η αντεπίθεση του Ισραήλ
05:45
18 Απριλίου
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.