ΟΜΟΝΟΙΑ:Συνέντευξη τύπου...χωρίς να πει λέξη ο Πέτεφ!

Ο Ιβάιλο Πέτεφ και ο δικηγόρος του Πάνος Παφίτης, παρέθεσαν χθες βράδι συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας η οποία διήρκησε μόλις λίγα λεπτά. Ο Βούλγαρος τεχνικός δεν είπε ούτε λέξη για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ομόνοια, ενώ ο δικηγόρος του ήταν σύντομος.

Αναλυτικά οι αρχικές δηλώσεις του δικηγόρου του Ιβάιλο Πέτεφ: «Αυτό που έχει να δηλώσει ο πελάτης μου σήμερα ανταποκρίθηκε στην κλήση που έλαβε. Πήγε στην αστυνομία και τοποθετήθηκε για συγκεκριμένα θέματα. Μας έδειξαν κάποιες δηλώσεις του πελάτη μου που έγιναν τη Βουλγαρία τα οποία παραφράστηκαν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο πελάτης μου θέλει να δηλώσει. Ας αφήσουν κάποιοι τις σκοπιμότητες και ας κρατήσουν χαμηλούς τόνους για το καλό της Ομόνοιας. Οι μεν ποδοσφαιριστές να συγκεντρωθούν στο αγωνιστικό και οι υπόλοιποι να συγκεντρωθούν για να βρούμε τις λύσεις σε αυτά τα προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και χρόνια την ιστορική αυτή ομάδα. Να μην αποπροσανατολίζουν τον κόσμο. Με την προτροπή των οργανωμένων ο Πέτεφ θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους αλλά αυτό δεν πρέπει να εκληφθεί ως αδυναμία του ιδίου. Ο Βούλγαρος τεχνικός σέβεται τον κόσμος της Ομόνοιας. Μακάρι να βρεθεί ο κατάλληλος καραβοκύρης για να βγει η ομάδα από την δύσκολη θέση. Υπάρχουν κάποιες δικαστικές διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη. Θεωρούμε στην παρούσα φάση ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε κάτι γιατί δεν είναι σωστό. Είναι θέμα που θα λυθεί στα δικαστήρια».

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 11:47

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.