Δεύτερη αγωνιστική της Β' φάσης

Δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος Σύτα και η αγωνία κτυπά κόκκινο.

Τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο όμιλο, κάθε λάθος κοστίζει ακριβά...

Το πρόγραμμα:

10/3

ΑΕΛ-Ομόνοια στις πέντε για τον πρώτο όμιλο και

Δοξα-Σαλαμίνα στις 4,

Και Αλκή-Ολυμπιακός στις 7 για τον δεύτερο

11/03

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ στις 4, και

Ανόρθωση-Απόλλωνας στις 7

Τη Δευτέρα στις επτά ο τελευταίος αγώνας του δεύτερου ομίλου μεταξύ της Πάφου και του Ερμή στο «Στέλιος Κυριακίδης».

 Πρώτος ομιλος

Δύσκολες αποστολές την Κυριακή για τους πρωτοπόρους. Το ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί την ΑΕΚ, ενώ ο Απόλλωνας ταξιδεύει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να τα πεί με την Ανόρθωση.

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ

Στο ΓΣΠ, οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό εκτός από τη νίκη, έτσι ώστε να παραμείνουν στην κορυφή και να κρατήσουν και τη διαφορά των δύο βαθμών από τον Απόλλωνα. Μετά και την άνετη τριάρα επί της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος» και ουσιαστικά την εξασφάλιση της πρόκρισης για τα ημιτελικά του κυπέλλου, ο Γιώργος Δώνης, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με μοναδικό στόχο τους τρείς βαθμούς, και φυσικά τη συνέχιση του νικηφόρου σερί στα ντέρμπι. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ντελατόρε μετρά οκτώ γκολ σε οκτώ αγώνες και αποδεικνυεται λίρα εκατό, ενώ σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται και ο Στάθης Αλωνεύτης.

Αναμφίβολα, το ντέρμπι θα κρίνει πολλά και για την πορεία της ΑΕΚ, η οποία παλεύει για το ευρωπαικο εισιτήριο. Ολοι στην ομάδα της Λάρνακας είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τους τρείς βαθμούς, πανηγυρίζοντας έτσι και την πρώτη νίκη σε ντέρμπι μετά τον Δεκέμβριο. Αμφίβολη η συμμετοχή του Τέτε.

 ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Πολύ σημαντικό παιχνίδι και στο «Α. Παπαδόπουλος» εκεί όπου η Ανόρθωση υποδέχεται τον Απόλλωνα. Δύο αναμετρήσεις ειχαμε σην κανονική περίοδο χωρίς να υπάρξει νικητής, και αυτό σίγουρα προσδίδει στον αγώνα ξεχωριστό χρώμα. Ειναι γεγονός πως τα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων, ειναι γεμάτα πάθος και δύναμη. Βικτορ και Πρανιτς υπολογίζονται από το Ρονι Λέβι, ο οποίος δεν έχει στη διάθεση του τον Ντουγκλάο. Η Κυρία ειναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει φέτος ο Απόλλωνας και σίγουρα το στοίχημα ειναι μεγάλο.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διπλό της λεμεσιανής ομάδας ηταν το 2014, στην κανονική περίοδο. Απο καταβολής των πλει οφφ τη σεζον 2009-2010, ο Απόλλωνας αγνοεί τη νίκη στην έδρα της Ανόρθωσης. Δεν υπολογίζονται οι Σαρδινέρο και Στυλιανού. Με νίκη οι παίκτες των «γαλάζιων» δείχνουν ότι παραμένουν σε τροχιά τίτλου, κανοντας ενα ακόμη σημαντικό βήμα.

ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ

Το Σαββατο, ΑΕΛ και Ομόνοια τα λένε στο Τσίρειο. Δύο φορές τέθηκαν αντιμετωπες οι δύο ομάδες, με τους «πράσινους» να παίρνουν τη νίκη. Αναμφίβολα το κλίμα δεν είναι το καλύτερο στις δύο ομάδες, ειδικά μετά και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, που τις άφησαν πίσω στο βαθμολογικό πίνακα. Εδώ και πέντε αγώνες η Ομόνοια αγνοεί τη νίκη ενώ και στην ΑΕΛ εγινε χθες γνωστό ότι η συνέλευση την 1η Ιουνίου θα είναι και εκλογική.

 Β ΟΜΙΛΟΣ

Πολύ σημαντικές και οι αναμετρήσεις στον β ομίλο με τις δύο ομάδες που είναι αυτή τη στιγμή σε δύσκολη θέση να δοκιμάζονται εκτός έδρας. Η Νέα Σαλαμίνα θα πεί με τη Δόξα στις 4 το Μακάρειο, ενώ στις επτά θα εχουμε τον αγώνα Αλκή-Ολυμπιακός.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 12:01

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.