Σπουδαία νίκη για ΑΠΟΕΛ

Χάρμα ιδεσθαι ο Γιωργος Εφραιμ εκρινε το ντερμπι στο ΓΣΠ, οδηγωντας το ΑΠΟΕΛ σε μια ακομη νικη σε ντερμπι, τη δευτερη σερι, μεσα σε πεντε ημερες και μάλιστα και πάλι με ανατροπή.

Ο Κύπριος μεσοεπιθετικος μπηκε ως αλλαγη στο 67ο λεπτο και με μια γκολαρα απο το κεντρο, αλλα και ασσιτ στο τριτο γκολ, συνεβαλε τα μεγιστα στο να φθασει το ΑΠΟΕΛ στη μεγαλη νικη επι της αεκ με 3-1 και να ανεβασει τη διαφορα στο συν πεντε, με τους γαλαζοκιτρινους να φθανουν τους 48 βαθμους. 5ο γκολ για τον Μοραις, παλι με πεναλτι δευτερο σερι γκολ για τον Νσούε, τα 19 γκολ εφθασε ο Τολεμες, καθως ανοιξε το σκορ για την ΑΕΚ. Εντονες διαμαρτυριες των Λαρνακέων για το πεναλτι που δοθηκε στο ΑΠΟΕΛ. Δευτερη σερι ηττα σε ντερμι για την ομάδα της Λάρνακας, η οποια οπως και στον αγωνα με την Ανορθωση προηγηθηκε δεν μπορεσε ομως να παρει βαθμολογικο οφελος. Στο αποελ ολοι πλεον ζουν και αναπνεουν για το εξ αναβολής μεγαλο ντερμπι 9ης αγωνστικής τη Τεταρτη απεναντι στον Απολλωνα. Μέσα σε 15 μέρες οι δύο ομάδες θα τα πουν δύο φορές παιχνίδια αναμφίβολα που θα κρινουν πολλά σε ότι αφορά την υπόθεση τίτλος.

ΑΡΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Το γκολ του Σκέμπρι στο πρώτο μέρος της αναμετρησης με τον ΑΡΗ ήταν αρκετό για τον Απόλλωνα για να επικρατήσει με 1-0  και να πετύχει για πρώτη φορά μέσα στο 2018 δευτερη σερι νικη νίκη. Δύο δοκάρια είχε ο Απόλλωνας (Ζάντερ-Πέδρο) αν και στο τελος τα χρειαστηκε γιατι ο ΑΡΗΣ εβαλε πιεση για την ισοφαριση. «Χωρις λογο βαλαμε τους εαυτους μας σε αυτη τη διαδικασια» δηλωσε μετα το τελος του αγωνα ο Σωφρονης Αυγουστη. Στους 46 βαθμους και στο πλην δύο από την κορυφή οι «κυανόλευκοι».

ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΠΑΦΟΣ

Ακομη μια τριαρα για τη Νεα Σαλαμινα, αυτη τη φορα επι της Παφου, η οποια με τα νεα αποκτηματα πηρε τα πανω της κανοντας, ακομη ενα βημα προε την παραμονη. Η ομαδα της Αμμοχωστου εφθασε τους 18 βαθμους.

Σκόρερ οι Καρλάο στο 22', Κορέια στο 72’ και Τιάγκο στο 88.  Τρια γκολ σε τρια παιχνιδια για το νεο αποκτημα, καρλαο.

Κακή εμφάνιση από την Πάφο που κολλησε στους  21 βαθμους και πλέον θα πρέπει να τρέξει στη συνέχεια για να αποφύγει βαθμολογικές περιπέτειες. Παρελθον ο προπονητης Λουκα Ελνσνερ.

ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ

Χορταστικο ντερμπι στο Τσιρειο με τις ΑΕΛ και Ομονοια να τα δινουν ολα για τη νικη.  Στο τελος χαμογελασε η ομαδα του Ιβαιλο Πετεφ, με 3-2 μειωνοντας τη διαφορα απο την αντιπαλο της στον ενα βαθμο. Ο Νταρμπισιαηαρ ανοιξε το σκορ με τους «γηπεδούχους» να το γυρίζουν προσωρινά με τους Αβρααμ και Αουραμπαρενα. Ο Καντε ομως με δυο γκολ καταφερε να δωσει τη νικη στην Ομονοια.

Εκ διαμετρου αντιθετη η πορεια της Ομονοιας στο δεύτερο γύρο με τον Βουλγαρο προπονητη στον παγκο, που για πρωτη φορα αντιμετωπισε την παλια του ομαδα.

Δευτερη σερι ηττα σε ντερμπι για την ΑΛΕ, που ειδε την Ομονοια να την πλησιαζει σε οτι αφορα τη μεγαλη μαχη για το ευρωπαικο εισιτηριο.

Ανορθωση-Εθνικος

Χωρις να φθασει σε ψηλα επιπεδα αποδοσης η Ανορθωση επιβεβαιωσε τα προγνωστικα φθανοντας στη νικη επι του εθνικου με 3-1.Σκόρερ οι Ντουγκλάο, Σεϊχού και Καμαρά για την Κυρία, μείωσε προσωρινά σε 2-1 ο Ηλία για τον Εθνικό. Η Ανόρθωση με την νίκη της αυτή έφτασε τους 44 βαθμούς. Γκολ και δακρυα στο αντιο του Σιεου που αποθεωθηκε στο τελευταιο του παιχνιδι με την κυρια. Προταση για τον καμαρα απο ομαδα της σαοψδικηω αραβιας φαινεται οτι εχει στα χερια της η διοικηση της ανορθωσης.

Δοξα-Αλκη

Η Αλκή κέρδισε εκτός έδρας τηνΔόξαμε 1-0 χάρη σε μια υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Ρούκα στο 28'.

Αυτή ήταν η 6η νίκη για την ομάδα της Λάρνακας στο φετινό πρωτάθλημα που έφτασε τους 23 βαθμούς. Δέκατη ήττα για την ομάδα της Κατωκοπιάς που έμεινε στους 27.  

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 12:58

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
21:58
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Υποβάλλονται αύριο οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και για τους Δημάρχους
21:39
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Συζήτησαν και για την Κύπρο Ερντογάν και Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα
20:54
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων
20:31
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την Ευρώπη
17:31
Iσραήλ: Διακόσιες χιλιάδες πολίτες κατέφυγαν στα καταφύγια λόγω drone της Χεζμπολάχ
17:27
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
17:05
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.