Δύο ντέρμπι στην 21η αγωνιστική

Δύο ντέρμπι στην 21η αγωνιστική.

Ντέρμπι κορυφής στο ΓΣΠ την Κυριακή καθώς το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, υποδέχεται την τρίτη στη βαθμολογία  ΑΕΚ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» οι οποίοι απέδειξαν ότι βρισκονται σε εξαρετική αγωνιστική κατάσταση, θέλουν τους τρεις βαθμους για να ανεβάσουν τη διαφορά από την αντίπαλο τους, στο συν 5, κάνοντας σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου και που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου για 6η σερί φορά. Και ενώ στον πρώτο γύρο η ομάδα του Γιώργου Δώνη έδειξε να μην μπορεί απέναντι σε ομάδες της εξάδας, πλέον μετρά δύο σημαντικές νίκες απέναντι σε Ανόρθωση και ΑΕΛ.

Για τους τρεις βαθμους θα παλεψει και η ΑΕΚ. Βέβαια, όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας αναγνωρίζουν ότι τα δεδομένα θα αλλάξουν επικίνδυνα, σε περίπτωση ήττας καθώς η διαφορά από το ΑΠΟΕΛ, θα εκτοξευθεί στο συν 5. Ακοράν και Τρισκόφκσι υπολογίζεται με τον Μανόλ Ιντιάγκεθ να έχει δύο πολύτιμες μονάδες στα χέρια του.

ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ

Ντέρμπι και στο Τσίρειο καθώς θα τα πουν ΑΕΛ και Ομόνοια. Στους 36 βαθμούς η ομάδα της Λεμεσού, στους 32 η Ομόνοια και ολοι αντιλαμβανομαστε τη σημασια που θα έχει η νίκη και για τους δύο μονομάχους. Και οι δύο προέρχονται από ήττα στα ντέρμπι της Τετάρτης σε εξα ναβολής αγώνες για τη 2η αγωνιστική.  

Τρέχουν και οι μετεγραφικές εξελίξεις των δύο μάδων. Ο Ισπανος Μάνουελ Τόρες, υπολογίζεται από τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, ενώ χθες η ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα τους Χοάν Ρομάν και Ντενίλσον.

Στην Ομόνοια, η διοίκηση απέρριψε πρόταση από την Ισπανική Λουγκο, ομάδα δεύτερης κατηγορίας για τον Φάνο Κατελλάρη, καθώς δεν ικανοποιήθηκε στο οικονομικό. Ο Κιπιάνι αναμένεται σήμερα να εγγραφεί στο ρόστερ και να τεθεί στη διάθεση του Ιβάιλο Πέτεφ για τον αγώνα με την ΑΕΛ
 
 21η Αγωνιστική
 Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ 16:00 ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ 17:00 ΑΛΚΗ Ορόκλινη
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 19:00 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
 Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 15:00 ΠΑΦΟΣ F.C.
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 16:00 Α.Ε.Κ.ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 18:00 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
 Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ 19:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 13:00

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.