ΑΠΟΕΛ: «Ντοπάρισμα» προεδρικό ενόψει της νέας χρονιάς

Ψυχολογικό "ντοπάρισμα" από τον πρόεδρο της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη, μέσω γραπτής του δήλωσης στην επίσημη ιστοσελίδα των γαλαζοκιτρίνων, ενόψει της αυριανής έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Αναλυτικά: «Ενας νέος μαραθώνιος αγωνιστικής δράσης, σε Κύπρο και Ευρώπη, αρχίζει αύριο στο ΓΣΠ. Για τον ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αγώνες, ούτε υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι. Με βαριά την ευθύνη να οδηγήσουμε την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες, αγωνιζόμαστε σκληρά το τελευταίο διάστημα για να κτίσουμε ένα ισχυρό σύνολο που να ανταποκρίνεται στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Εντός και εκτός γηπέδου, δίνεται η μάχη για να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας και της πορείας μας τα τελευταία χρόνια.

Χωρίς πολλά λόγια, εργαζόμαστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, έτσι ώστε πολύ σύντομα η ομάδα να είναι απόλυτα συμπληρωμένη και σε πλήρη ετοιμότητα. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και κυρίως οι ποδοσφαιριστές, γνωρίζουμε ότι αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα στο γήπεδο και εκεί θέλουμε και φέτος να είμαστε νικητές.

CYTAVISION - Live Sports

Φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας μας, ως πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, θέλω να απευθυνθώ στον κάθε ΑΠΟΕΛίστα ξεχωριστά και να τον καλέσω και φέτος να δώσει το παρών του στο γαλαζοκίτρινο ταξίδι. Είστε η διαχρονική και ανεκτίμητη αξία της ομάδας μας, δεν μας εγκαταλείψατε ποτέ, αγωνιζόμαστε για να μην σας απογοητεύσουμε ποτέ. Μαζί πετύχαμε πολλά, πιστεύω ακράδαντα πως μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα».

 

ΣΥΝ: ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 17:09

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
17:55
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την Ευρώπη
17:31
Iσραήλ: Διακόσιες χιλιάδες πολίτες κατέφυγαν στα καταφύγια λόγω drone της Χεζμπολάχ
17:27
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
17:05
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Λετυμπιώτης: Το Κυπριακό είναι ένα εξόχως ευρωπαϊκό πρόβλημα
15:58
Σαλβίνι: H Κύπρος έζησε παρόμοια δοκιμασία με τη γενοκτονία των Αρμενίων
15:53
Προσπάθειες να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε στη Βάσα Κελλακίου
15:12
Στα επίπεδα λιμού η Γάζα τις επόμενες έξι εβδομάδες
15:08
Στρατιωτικά άλογα ενεπλάκησαν σε ατυχήματα με τραυματίες στο Λονδίνο
13:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.