Ο απολογισμός της αγωνιστικής

Νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα έφερε η έκτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος Σύτα.

Σασπένς και αγωνία στα δύο χθεσινά ντέρμπι. Την εντός έδρας... γκέλα του ΑΠΟΕΛ, που έμεινε στην ισοπαλία απεναντι στην Ανόρθωση, ακολούθησε το "Χ" του Απόλλλωνα στο ντερμπι της Λεμεσού. Κερδισμενη της αγωνιστικης η ΑΕΚ που μειωσε τη διαφορα από την κορυφη στους "4".

Τα αποτελέσματα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/4ΕΡΜΗΣ-ΔΟΞΑ   1-5
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ  1-2
ΕΘΝ.ΑΧΝΑΣ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ  1-1
ΑΡΗΣ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ  1-1

ΚΥΡΙΑΚΗ  23/4ΑΠΟΕΛ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ   1-1      
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΑΕΛ  1-1         

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΠΟΕΛ
Απρόσμενη ισοπαλία για το ΑΠΟΕΛ, που έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Ανόρθωση.
Το παιχνίδι στο ΓΣΠ κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, με το διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει 11 συνολικά κίτρινες κάρτες, 7 για την Ανόρθωση και 4 για το ΑΠΟΕΛ/. Εξαιρετικος ο Κοπριβετς, ειπε οχι σε δύο κλασικές των παικτών του ΑΠΟΕΛ. Σιβού, Καλό, Καμπρέρα και Γκάμπριελ, δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με την Ομόνοια.Εκτός ο Μιλάνοφ για τον αγώνα με την ΑΕΛ, αποχώρησε τραυματίας ο Γιαννιώτας.
Ο Καλντερόν έβαλε μπροστά την Ανόρθωση στο πρώτο μέρος, απεσόβησε τα χειρότερα για το ΑΠΟΕΛ ο Γιαμπερέ, ισοφαρίζοντας στο 87'.  Στο 95 μάλιστα είχε την ευκαιρία για την ολική ανατροπή, αλλά ο Ντε Καμάργκο σημάδεψε το δοκάρι. "Ακόμη εξαρτωμαστε από τον εαυτό μας", ανέφερε στις δηλώσεις του ο Τόμας Κρίστιανσεν. Στην καταγγελία του βοηθού διαιτητή Στέλιου Νικήτα θα προχωρήσει το ΑΠΟΕΛ που διαμαρτύρεται για το γκολ της Ανόρθωσης και το πέναλτι που δεν δόθηκε στο 79΄
Και οι δύο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στα ημιτελικά του κυπέλλου.
Το ΑΠΟΕΛ θα τα πεί εκτός έδρας με τη Δόξα και η Ανόρθωση με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΑΕΛ 1-1
Ντε ζαβού στο Τσίρειο. Η ΑΕΛ, στο λεμεσιανό ντέρμπι κρατούσε τη νίκη μέχρι και το τρίτο λεπτο των καθυστερήσεων, όπως και στον πρώτο αγώνα της δεύτερης φάσης, ο Πίττας όμως με κεφαλιά έσωσε τον βαθμό για τον Απόλλωνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο γκολ του 21χρονου στην πρώτη ομάδα.
Οι "γαλαζοκίτρινοι" ηταν καλύτεροι με τον Πίτι να ανοίγει το σκορ στο 28ο λεπτό.
Παρέμεινε στο πλην 4 από την κορυφή ο Απόλλωνας, που έχασε σημαντική ευκαιρία να μειώσε τη διαφορά από το ΑΠΟΕΛ στο -2. Η απόδοση του κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα και σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει ικανοποίηση που τουλάχιστον πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.
Πλέον η ΑΕΛ έπιασε τον Απόλλωνα στους 68 βαθμούς. Τον πρώτο λόγο για την 4η θέση η οποία υπό προυποθέσεις οδηγεί σε ευρωπαικό εισιτήριο έχει η ΑΕΛ, καθώς ειναι στους 59 βαθμούς, αυξάνοντας τη διαφορά από την Ομόνοια στους 2.

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ 1-2
Είπε ευχαριστώ στο δώρο της Ομόνοιας η ΑΕΚ και έφυγε με το πολύτιμο διπλό έφυγε από το ΓΣΠ. Μια νίκη με την οποία κλείδωσε την έξοδο στην Ευρώπη ενώ διατηρεί της ελπίδες της ακόμη και για τον τίτλο, καθώς η διαφορά από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ μειώθηκε στους 4 βαθμούς. Η ομάδα της Λάρνακας, παρόλο που δεν είχε καλή παρουσία ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε το τρίποντο χάρη στο αυτογκόλ του Κατελάρη στο 75. Οι Λαρνακείς προηγήθηκαν στο 10 με τον Τρουγιόλς. Οι πράσινοι, όμως, ισοφάρισαν στο 27 με τον Κλέιτον. Η ΑΕΚ έχασε πέναλτι με τον Τολεμές στο 44, το οποίο απέκρουσε απέκρουσε ο Παναγή.
Η Ομόνοια ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο αλλά για άλλο ένα παιγνίδι πλήρωσε τα σοβαρά αμυντικά της λάθη.//

ΕΡΜΗΣ-ΔΟΞΑ 1-5
Νέα δεδομένα στη ζώνη του υποβιβασμού με την Δόξα να μειωνει τη διαφορά από την Καρμιώτισσα και τον Αρη στους 3 βαθμούς. Η ομάδα της Κατωκοπιάς έριξε πεντάρα εκτός έδρας επί του Ερμή ανανεώνοντας τις ελπίδες της για παραμονή.Τα πρώτα τρία γκολ σημειώθηκαν στα πρώτα 26 λεπτά με τους Μπραούλιο, Ρεδόνδο και τον Κορομίνα. Στο 30 ο Ερμής μείωσε σε 3-1 με τον Γκραντίν. Στο 70 ο Κάστρο πέτυχε το 4-1 και το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Γκόμεζ στο 79.
Πριν από το παιγνίδι η Αστυνομία ενημέρωσε την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων ότι υπήρχε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα για συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ο Ερμής με ανακοίνωσή του ανέφερε πως ενημέρωσε την ΚΟΠ για αυτό το γεγονός και ζήτησε αναβολή του αγώνα.

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 1-1
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιγνίδι στο δασάκι μεταξύ του Εθνικού και της Καρμιώτισσας. Ενα αποτέλεσμα που βρίσκει τον Εθνικό στο συν 5 από τη Δόξα και την Καρμιώτισσα στο συν 3. Η Καρμιώτισσα άνοιξε το σκορ στο 13 με τον Μανογιάν. Ο Εθνικός αντέδρασε και στο 37 δεν μέτρησε κανονικό γκολ, που σημείωσε όταν η μπάλα πέρασε τη γραμμή τέρματος.
Ο Εθνικός ισοφάρισε στο 56 με τον Κρατσούνοφ.

ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 1-1
Αρης και Νέα Σαλαμίνα έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να χάνουν δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία. Η διαφορά του Αρη με τη Δόξα μειώθηκε πλέον στους 3 βαθμούς.Η Νέα Σαλαμίνα προηγήθηκε στο σκορ στο 17 με τον Γκράσι. Ο Αρης ισοφάρισε στο 72 με τον Γκονζάλες.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 18:55

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Στους 706.534 ο αριθμός των εκλογέων
09:47
Στις Βρυξέλλες 22 νέοι Κύπριοι διπλωμάτες
09:23
Στάσιμες οι εργασίες για την προβλήτα στο Βασιλικό
09:07
Υπουργός Παιδείας: Σκοπός η αυτοπροστασία των παιδιών
08:59
Πολίτης εντόπισε πτώμα σε αποσύνθεση στην Σωτήρα
06:42
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
06:20
Σε ανταγωνιστικότερη βιομηχανία από φθηνότερη ενέργεια προσβλέπει ο Υπ. Ενέργειας
06:06
Βρετανία: Εγκρίθηκε το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο για την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα
06:05
Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε άσκηση πυρηνικής αντεπίθεσης
05:58
23 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
05:51
Πόλεμος στο Ισραήλ: Προ των πυλών η επιχείρηση στη Ράφα
05:37
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
05:31
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.