« Να κερδίσουμε όλα τα παιγνίδια» (Αναλυτικά οι δηλώσεις Μπαλταζάρ)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο προπονητής της ΑΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ. Αναφέρθηκε στο επικείμενο παιγνίδι με την Ανόρθωση, αλλά και για ς και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Πορτογάλου προπονητή :

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση:

«Ξέρω την ομάδα, είναι σε καλή κατάσταση. Δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, αλλά έχουν κάνει καλές μετεγγραφές τον Ιανουάριο. Της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω. Τους είδα με τον ΑΠΟΕΛ και έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Παίζει καλά και επιθετικά, ξέρουμε τις αδυναμίες τους και είμαστε σε φάση προετοιμασίας για το παιχνίδι. Το “Αντώνης Παπαδόπουλος” είναι παραδοσιακά μια δύσκολη έδρα για την ΑΕΛ. Ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά στόχος είναι από το παιχνίδι με την Ανόρθωση και μετά να τα κερδίσουμε όλα. Απομένουν 13 παιχνίδια, ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Θα παλέψουμε για να δείξουμε μια καλή εικόνα».

Για το πόσα γνωρίζει για την ΑΕΛ:

«Είναι εύκολο να καταλάβεις το μεγαλείο της ΑΕΛ. Ο Νεμάνια Τσόροβιτς ήταν συμπαίκτης μου, μου έχει πει πάρα πολλά πράγματα. Ξέρω πάρα πολύ καλά τα προβλήματα της ομάδας, το μεγαλείο της, αλλά και τη Θύρα 3. Είμαι εδώ όχι για να κλαίω για τα προβλήματα, αλλά για να βρούμε τις λύσεις. Και για να είμαι ειλικρινής, είμαι πολύ ευχαριστημένος όσα βρήκα στην ΑΕΛ. Είναι σημαντικό που οι παίκτες δείχνουν ότι θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση. Με βοηθούν και με αυτή την συμπεριφορά θα τα καταφέρουμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Μόνο με ένα τρόπο θα συμβεί αυτό, να είμαστε όλοι μαζί. Το προπονητικό τιμ, το προσωπικό της ομάδας, οι απλοί φίλοι της ΑΕΛ, η Θύρα 3, σε οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο, όλοι μαζί ενωμένοι».

Αν είναι ρίσκο που ήρθε στην ΑΕΛ:

«Είμαι έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση. Εδώ και χρόνια δουλεύω και περίμενα αυτή την ευκαιρία. Όταν έρχεται ένας προπονητής στα μέσα και στο τέλος μια σεζόν υπάρχει ένα πρόβλημα, αλλά είμαι αισιόδοξος».

Για το τι θα αλλάξει:

«Η ΑΕΛ ως μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει την μπάλα. Από αυτά που έχει δει, η ομάδα πρέπει να παίξει πιο επιθετικά. Δουλεύω στις προπονήσεις και προσθέσω να εξηγήσω στους παίκτες είτε σε θέση άμυνας είτε επίθεσης τον τρόπο που πρέπει να κάνουν. Η ΑΕΛ πρέπει να παίζει επιθετικά. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, ειδικά τώρα οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος παίζουν μαζί. Δεν μπορώ να σκεφτώ την ΑΕΛ να παίζει αμυντικά, πρέπει να προσπαθήσουμε να παίζουμε με κατοχή μπάλας και επιθετικά. Αυτό θα προσπαθήσω να βάλω στην ομάδα. Είμαι φιλόδοξος όπως και η ΑΕΛ. Είναι σημαντικό που οι παίκτες κατάλαβαν την κατάσταση και προσπαθούν στην προπόνηση. Είμαι αισιόδοξος, σκέφτομαι ότι έχουμε 13 παιχνίδια επειδή βλέπω αυτή την αντίδραση».

 

ΣΥΝ: ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:28

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τον Μάιο νέος κύκλος επαφών της προσωπικής απεσταλμένης
15:28
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
14:39
Εγγενές δικαίωμα η αναγνώριση κράτους, λέει η Πρεσβεία της Παλαιστίνης
14:35
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
13:33
Ξεκίνησε η διαδικασία ποινικών υποθέσεων για ψευδείς δηλώσεις (Βίντεο)
13:15
Έκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει η Κυπριακή Δημοκρατία (Βίντεο)
13:07
Ανησυχία για την κλιμάκωση της έντασης εξέφρασε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
13:02
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων (Βίντεο)
11:58
Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Ισράηλ για τις επιθέσεις σε Ιράν, Συρία και Ιράκ
11:51
Εντός του έτους τα απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης
11:49
Δημιουργείται Κέντρο Αριστείας Γαλάζιας Χάρτας της Κοινοπολιτείας στην Κύπρο
11:43
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
11:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.