Νικες για ΑΕΚ και Ανόρθωση

Μπορεί να έπαιξε με τη φωτιά, στο τελος όμως η ΑΕΚ πήρε το ζητούμενο απέναντι στον Ερμή.

Επικράτησε με 3-2 στο «Αντ. Παπαδόπουλος», έφθασε τους 55 βαθμούς και πλέον αναμένει το αυριανό ντέρμπι στο Τσίρειο.

Αξίζει να σημειωθει ότιι μέχρι το 53’ η ομάδα της Λάρνακας είχε προβάδισμα τριών τερμάτων, χάρη στα δύο γκολ του Τρισκόφσκι 2 και του Χεβέλ 1. Η αποβολή του Λαμπάν όμως, έδωσε την ευκαιρία στον Ερμή να μειώσει πρώτα με το πέναλτι στο Ντε Μέλο αλλά και του Μπάουμαν στη συνέχεια.

Λευκή ισοπαλία στο Δασάκι στην αναμέτρηση μεταξύ του Εθνικού και της Νέας Σαλαμίνας. Δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος με τον Γιάννη Σκοπελίτη.

Πέμπτη σερί νίκη για την Ανόρθωση, που επικράτησε στο ΓΣΖ της Καρμιώτισσας με 4-1. Ανοιξε το γκολ ο Αλβες, μόλις στο 2ο λεπτό ενώ ο Ράγιος με πέναλτι έκανε το 2-0. Δεύτερο γκολ στο δεύτερο πέναλτι της Κυρίας ο Ράγιος με το 3-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Δοκάρι για τον Ολιβέιρα στο πρώτο μισό. Η Καρμιώτισσα μείωσε στο 64ο με τον Αντάμοβιτς. Χαμένο πεναλτι στο 82ο λεπτό για τους γηπεδούχους με τον Βαττή ενώ στο 84ο η Καρμιώτισσα είχε διπλό δοκάρι. Στις καθυστερήσεις ο Φελίπε Ολιβέιρα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:59

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.