Το πανόραμα της 23ης αγωνιστικής

Γαλαζοκίτρινα" χαμόγελα στην 23η αγωνιστική καθώς μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα το ΑΠΟΕΛ αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΛ στο σύν πέντε και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Μπιλμπάο για την πρώτη αναμέτρηση με την Αθλέτικ για τους "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

Χωρίς νικητή το ντέρμπι στο Τσίρειο μεταξύ της ΑΕΛ και της ΑΕΚ, οδυνηρή ισοπαλία για τον Απόλλωνα στο Δασάκι.

Να δούμε τα αποτελέσματα:
ΕΡΜΗΣ           -     ΑΡΗΣ        1-2
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ -  ΑΠΟΕΛ     0-1
ΑΕΛ                -      ΑΕΚ           1-1
ΕΘΝΙΚΟΣ   -   ΑΠΟΛΛΩΝ      2-2
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ    0-1Δευτέρα 13.2.17
-----------------------
ΔΟΞΑ      -    ΑΝΟΡΘΩΣΗ   19:00

ΑΕΛ-ΑΕΚ
Μεγάλο παιχνίδι στο Τσίρειο μεταξύ της ΑΕΛ και της ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται στο ανεπιθύμητο 1-1. Αποτέλεσμα σαφώς που δεν ικανοποιεί καμία, καθώς χάθηκε πολύτιμο έδαφος με τη διαφορά που χωρίζει την ΑΕΛ και το ΑΠΟΕΛ να είναι τώρα στο συν πέντε. Ο Τρισκόφσκι στο πρώτο μέρος άνοιξε το σκορ και ο Αρουαμπαρένα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Δύο γκολ με κεφαλιές έκριναν τον αγώνα. Εντυπωσιακή απόκρουση του ΓΙωργαλλίδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων δεν επέτρεψε στον Αουραμπαρένα να κάνει την ολική ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα απ' το 72ο λεπτό. Δύσκολο πρόγραμμα και για τις δύο καθώς υπάρχουν μαζεμένα ντέρμπι τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε κύπελλο. Την ερχόμενη  Δευτέρα η ΑΕΛ τα λέει με το ΑΠΟΕΛ εκτος έδρας ενώ η ΑΕΚ τα λεέι με την Ομόνοια στο "Αεκ Αρένα".

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Παλληκάρι ο Εθνικός αν και αγωνίζονταν για ένα ημίχρονο με δέκα, κατάφερε να πάρει βαθμό απέναντι στον Απόλλωνα. Παράλληλα η ομάδα της Αχνας έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί του Απόλλωνα το οποίο σταμάτησε στους οκτώ αγώνες. Προηγήθηκε ο Εθνικός με τον Ζελάγια και το 12ο του φετινό γκολ. Παρά την πίεση ο Απόλλωνας στο πρώτο μισό έμεινε πίσω στο σκορ. Μη έχοντας άλλη επιλογή η ομάδα της Λεμεσού μπήκε δυνατά στο δέυτερο και κατάφερε με το πέναλτι του Ντα Σίλβα να ισοφαρίσει. Ο Μάγκλιτσα έδωσε στο 59ο λεπτό προβάδισμα στον Απόλλωνα, η ομάδα της Αχνας όμως δεν είπε ακόμη την τελευταία της λέξη. Με το 12ο γκολ του Νικα Κατσιαράβα ισοφάρισε, και με 29 βαθμούς διατηρεί ελπίδες για είσοδο στην εξάδα. Στην τρίτη θέση και τους 50 ο Απόλλωνας που έχασε μοναδική ευκαιρία να ανέβει στη δεύτερη θέση. Δύο ντέρμπι περιμένουν την ομάδα της Λεμεσού μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Για την 25η αγωνιστική θα τα πει με το ΑΠΟΕΛ εντός και στην τελευταία εκτός με την Ανόρθωση.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ-ΑΠΟΕΛ

Χωρίς να φθάσει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης το ΑΠΟΕΛ, πήρε τη νίκη στο ΓΣΖ απέναντι στην Καρμιώτισσα και παρέμεινε στην κορυφή με 56 βαθμούς. Πλέον η διαφορά από τους διώκτες του είναι στο συν πέντε γεγονός που ικανοποιεί άπαντες στον Αρχάγγελο. Ο Μπερτόλιο είδε δίκτυα στα πρώτα λεπτά χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στους "γαλαζοκίτρινους". Απο δω και πέρα αρχίζει ο αγωνιστικός γολγοθάς του ΑΠΟΕΛ, με τα απανωτά ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά φυσικά και τον πρώτο αγώνα για τους "32" του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Αθλέτικο στο "Σαν Μαμές". Την Πέμπτη στις δέκα και πέντε το βράδυ το παιχνίδι σε απευθείας μετάδοση απο το ΡΙΚ1 και το κανάλι υψηλής ευκρίνειας του σταθμούς μας. "Σημασία έχουν οι τρείς βαθμοί τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε στην Ευρώπη" ανέφερε ο Τόμας Κρίστιανσεν. Πήραν χρόνο συμμετοχής Γιαμπερέ και Κάνιας.
Την ερχόμενη Δευτέρα το ντέρμπι με την ΑΕΛ, ενώ ακολουθούν οι αγώνες με Απόλλωνα και Ομόνοια.

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΖ
Με δυο γκολ από Χριστοφή και Κλέιτον μέσα σε πέντε λεπτά, στο δεύτερο μισό η Ομόνοια κέρδισε με 2-0 την ΑΕΖ, έφθασε τους 47 βαθμούς και πλέον πάει με καλή ψυχολογία στα μαζεμένα ντέρμπι τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε κύπελλο. Ως γνωστό ο κύκλος των ντέρμπι ανοίγει την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ οι "πρασινοι' θα τα πούν ακόμη με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ. Την Τετάρτη θα έχουμε και τον πρώτο προημιτελικό αγώνα με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Για 5ο φετινό παιχνίδι οι "πράσινοι" κράτησαν το μηδέν στην άμυνα. Το πάλεψε η ΑΕΖ η διαφορά δυναμικότητας όμως ήταν εμφανής. Παραμένει στην τελευταία θέση με 10 βαθμούς. Η Ομόνοια μέχρι το τέλος της περιόδου θα τα πεί με ΑΕΚ εκτός, ΑΕΛ εντός και ΑΠΟΕΛ εκτός.

ΕΡΜΗΣ-ΑΡΗΣ
Την 4η του φετινή νίκη πανηγύρισε ο Αρης στο "Αντώνης Παπδόπουλος" και έφθασε τους 18 βαθμούς. Σε δύσκολη θέση ο Ερμής, όσον αφορά την εξάδα. Ο Μαραγκουδάκης με ένα πανέμορφο γκολ άνοιξε το σκορ ενώ ο Ντα Σίλβα είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τον Ερμή. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα της Λεμεσού ο Γιούσεφ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 20:13

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.