Έτοιμος ο φάκελος για τα κριτήρια

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια αναφορικά με τα κριτήρια Μαρτίου.

Αναλυτικά:

Μετά από μία τεράστια προσπάθεια της οικογένειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχει γίνει κατορθωτό να ετοιμαστεί απόλυτα συμπληρωμένος και με επιτυχία ο φάκελος του Σωματείου μας, που αφορά τα κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ και θα παραδοθεί εμπρόθεσμα στην ΚΟΠ.

- Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες στον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που για άλλη μία φορά παρέδωσε μαθήματα αγνής αγάπης και αφοσίωσης προς την ομάδα του, διαδραματίζοντας αποφασιστικό ρόλο στην επιτυχή κατάληξη της προσπάθειας για τα κριτήρια.

- Επίσης, θερμότατες ευχαριστίες το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει και σε φίλους του Σωματείου, η συνεισφορά των οποίων ήταν ιδιαίτερα καταλυτική, ως προς την έκβαση του τελικού θετικού αποτελέσματος.

- Για άλλη μία φορά αποδείχτηκε στην πράξη, πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ανήκει στον κόσμο της! Αυτός ήταν, είναι και θα παραμείνει ο παντοτινός της ιδιοκτήτης. Γι΄ αυτό άλλωστε καταφέρνει τα τελευταία χρόνια το ακατόρθωτο, να ξεπερνά ένα ένα πανύψηλα οικονομικά και άλλα εμπόδια, που για αρκετούς άλλους θα ήταν ανυπέρβλητα.

- Δυστυχώς, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το γεγονός πως μία μικρή ομάδα ατόμων, επιχείρησε να οδηγήσει σε αποτυχία την προσπάθεια για επιτυχή κατάληξη στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ, καλώντας τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μην προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας, να μην αγοράζει τα προϊόντα του Σωματείου και να μην δίνει το παρών του στο γήπεδο. Ευτυχώς, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν αποπροσανατολίστηκε από τον ζωτική σημασίας για το Σωματείο μας στόχο.

- Επιπλέον, εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας για τον αρνητικό τρόπο που μία πολύ μικρή μερίδα ΜΜΕ και ιστοσελίδων, παρουσίαζαν την προσπάθεια της οικογένειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για επιτυχή κατάληξη στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ. Αυτός ο τίμιος και αγνός αγώνας της οικογένειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα έπρεπε να τύχει της αναγνώρισης και της θετικής προβολής από όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ. Το Κυπριακό ποδόσφαιρο, ακόμη και τα ΜΜΕ, έχουν ανάγκη από μία ΟΜΟΝΟΙΑ δυνατή και ισχυρή, απαλλαγμένη από τα οικονομικά προβλήματα που την είχαν ρίξει μέσα στον γκρεμό.

Αντιθέτως, αναγνωρίζουμε την θετικότατη αντιμετώπιση που το Σωματείο μας έτυχε, από την πλειονότητα των ΜΜΕ, τα οποία κατανόησαν τον χαρακτήρα και πρόβαλαν την σημαντικότητα της προσπάθειας που η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέβαλε.

Καταληκτικά, θα θέλαμε να τονίσουμε πως για ακόμη μία φορά, η ΟΜΟΝΟΙΑ άντλησε οικονομική βοήθεια, στήριξη και συμπαράσταση, από τα μέλη της, τα στελέχη της, τους φίλους της και τις χιλιάδες οπαδούς της, στους οποίους από την ημέρα της ίδρυσης της και διαχρονικά ανήκει και αποτελούν τον καθοριστικό παράγοντα, που αποδεδειγμένα οδηγεί την ΟΜΟΝΟΙΑ στην λαμπρή ιστορική της πορεία, χωρίς αποκλίσεις από τα ιδεώδη, τις αρχές και τα πιστεύω που το Σωματείο μας τάχθηκε να υπηρετεί.

Το μοντέλο αυτό παραμένει και σήμερα επίκαιρο, γιατί ακριβώς εκφράζει την βοήθεια και συμμετοχή των χιλιάδων και όχι του ενός ή τον ολίγον, κάτι που κατά καιρούς εκφράζεται μέσα από σύγχρονα μοντέλα, που καμία σχέση δεν έχουν με τον χαρακτήρα και τη φιλοσοφία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 02:37

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Στην Κύπρο μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις των Αν. Πηγών Ενέργειας στην Ευρώπη
17:03
Η Άγκυρα δεν αποδέχεται τη διασύνδεση του Κυπριακού με τις ευρωτουρκικές σχέσεις
16:14
Η Ελλάδα χαιρέτισε τα συμπεράσματα της ΕΕ για τις ευρωτουρκικές σχέσεις
14:58
Η Τεχνητή Νοημοσύνη σε Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης
14:53
Νέες μόνιμες θέσεις εργασίας στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου
13:33
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
13:05
Σταθμό φόρτισης στις θέσεις στάθμευσης θα πρέπει να έχουν τα νέα κτίρια
12:55
Αλλαγές στις αναφορές σε ευρωτουρκικά στο πιο πρόσφατο προσχέδιο συμπερασμάτων
12:48
Συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις αναμένει ο Υπουργός Οικονομικών (Βίντεο)
12:38
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
11:17
Πρόεδρος: Ενδεχόμενη πρόοδος στο Κυπριακό θα έχει θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά (Βίντεο)
11:14
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.