Νικηφορο ξεκίνημα για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια

Νικηφόρο ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, δεύτερες νικες για Ανόρθωση και ΑΕΛ, σκόνταψε στο Μακάρειο ο Απόλλωνας.

Αποτελέσματα:


---------------------------
ΣΑΒΒΑΤΟ
-----------------------------
ΠΑΦΟΣ - ΑΛΚΗ                                              1-1
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ                                    2-1
ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΡΗΣ                                       1-0

ΚΥΡΙΑΚΗ
----------------------------
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ                         1-1
ΑΕΛ - ΔΟΞΑ                                                     1-0
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΑΠΟΕΛ                            1-4

ΔΕΥΤΕΡΑ
-----------------------------
ΕΡΜΗΣ - ΑΕΚ 19:00

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ 2-1

Καρδιοκτύπησε η Ομόνοια στην αναμέτρηση με τον Εθνικό, ο Ματ Νταρμπισιάηαρ όμως είχε τις λύσεις και με τα δύο του γκολ, της χάρισε τους τρείς βαθμούς. Εντυπωσιακή η παρουσία των φίλων της Ομόνοιας στο ΓΣΠ, έστειλαν το δικό τους μήνυμα. 12 χιλιάδες οπαδοί του τριφυλλιού μετέτρεψαν σε καμίνι το στάδιο της πρωτεύουσας. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου μπήκε πολύ δυνατά, και μετρώντας έξι τελικές στο πρώτο εικοσάλεπτο, ήταν καταγαιστική με τον Μπογκατίνοφ να απογειώνεται αρκετές φορές. Τη λύση είχε στο 24ο λεπτό, ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Ματ Νταρμπισιάηαρ. Στο 68ο λεπτό ομως ο Κιπιανι, πάγωσε το ΓΣΠ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Εθνικό. Στο 82ο λεπτό ο Αγγλος κτύπησε ξανά χαρίζοντας στην Ομόνοια το πρώτο τρίποντο της νέας σεζόν. Πολύ καλά στοιχεία έδειξαν οι "πράσινοι" σίγουρα με το περάσμα του χρόνου και την βελτίωση που θα έρχεται θα είναι σε θέση, να πετύχουν τους στόχους τους.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΡΗΣ 1-0
Πρώτη εντός έδρας νίκη για την Ανόρθωση με το πρώτο γολ του Σεκού Σισέ. Η Κυρία σίγουρα ήταν καλύτερη σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Αλκή, είχε κατοχή, δημιουργησε πολλές ευκαιρίες και στο στο τέλος δικαίως πανηγύρισε το τρίποντο, με τον γκολ του Σισέ στο 60ο λεπτό. Με δέκα ολοκλήρωσε ο Αρης λόγω αποβολής του Ενκολόκ. Στους 7 βαθμούς η Ανόρθωση, στον 1 ο Αρης. Πολύ δυνατό το επόμενο τεστ για την ομάδα του Ρόνι Λέβι καθώς την επόμενη Δευτέρα θα τα πεί με το ΑΠΟΕΛ στο

ΓΣΠ.ΠΑΦΟΣ-ΑΛΚΗ 1-1
Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι, από ένα βαθμό μποράστηκαν στο "Στέλιος Κυριακίδης" Πάφος και Αλκή αφού εξήλθαν ισόπαλες 1-1.Η Πάφος προηγήθηκε με το Γιάνζα στο 3' για να ισοφαρίσει ο Ντουβεντρού στο 45' για την Αλκή.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΑΠΟΕΛ 1-4
Το ΑΠΟΕΛ μπορέι να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο "Αμμόχωστος", μόλις στο 6ο λεπτό με το γκολ του Νταμλάχου, μετά το λάθος του Βατερμαν, οι "γαλαζοκίτρινοι' όμως αντέδρασαν, βγάζοντας την ποιότητα τους. Ο Σάλαι στο 27ο λεπτό, ο Ντε Καμαργκο ακολούθως με τα δύο του γκολ ανέβασε το δείκτη στο 3-1, ενώ για πρώτη φορά δίκτυα είδε και ο Ποτέ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. Πλεόν η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ στο "Μπερναμπεόυ" για την πρώτη αγωνιστική του 8ου ομίλου του τσάμπιονς λιγκ. Νεα γκελ για την Ρεαλ, η οποία το Σαββατο έμεινε στο 1-1 με τη Λεβάντε. Νοκ αουτ για ενα μηνα ο Μπενζεμά, δεν υπολογιζεται με το ΑΠΟΕΛ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 1-1
Η παράδοση που θέλει τον Απόλλωνα να δυσκολεύεται εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό, συνεχίστηκε και φέτος. Οι "γαλάζιοι" έμειναν στο 1-1 με τους "μαυροπράσινους" ξεκινώντας το πρώταθλημα με ισοπαλία. Από το 2006 ο Απόλλωνας δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει στην έδρα του Ολυμπιακού.
Οι γαλάζιοι της Λεμεσού που στο πρώτο τους φετινό παιχνίδι άφησαν πίσω τους δύο βαθμούς, αν και μπήκαν δυνατά έμειναν πίσω στο σκορ στο 46 με γκολ του Πεχλιβάνη. Στην επανάληψη αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 56 με τον Ζάντερ όμως οι μαυροπράσινοι κράτησαν και πήραν την πολύτιμη ισοπαλία και έφθασαν τους 2 βαθμούς. Ο Απόλλωνας αρχισε την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα για την φάση των ομίλων του γιουρόπα λιγκ, απέναντι στην Λιον την ερχομενη Πεμπτη στις οκτω. Ζωντανα από το ΡΙΚ2 και το ΡΙΚΗΤ. Με νίκη ερχεται στην Κύπρο η γαλλική ομάδα που επικράτησε με 2-1 της Γκινκάπ.

ΑΕΛ-ΔΟΞΑ 1-0
Η χρυσή αλλαγή του Μπρούνο Μπαλταζάρ, Αλνταίρ έδωσε την νίκη στην ΑΕΛ στον αγώνα με τη ΔΟΞΑ. Δευτερη νίκη για τους "γαλαζοκιτρινους" οι οποίοι κράτησαν και πάλι το μηδέν στην άμυνα. 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 15:55

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.