Φόνος: Εντατικές έρευνες για εντοπισμό της 6χρονης

Στον εντοπισμό της εξάχρονης κόρης της γυναίκας από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο παλαιό μεταλλείο Μιτσερού, στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας.

Το κοριτσάκι είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο μαζί με την άτυχη γυναίκα, από φίλη της.
Με το πρώτο φως της ημέρας επανήρχισαν οι έρευνες στο Μεταλλείο, όπου έσπευσαν αργά χθες το απόγευμα οι ανακριτές της υπόθεσης αναζητώντας ίχνη και στοιχεία, τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν στον εντοπισμό του παιδιού. Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το παιδί να είχε την ίδια τραγική κατάληξη με την μητέρα του.  
Σε σχέση με την υπόθεση συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Λάρνακα  Ρουμάνος, 33 χρόνων, ο οποίος είναι και ο πατέρας του παιδιού.
Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, μιλώντας στο Τρίτο, είπε ότι οι έρευνες για την εξάχρονη επικεντρώνονται στην περιοχή του μεταλλείου του Μιτσερού στη βάση κάποιων δεδομένων. Επισήμανε ωστόσο ότι δεν αποκλείεται να επεκταθούν στη Λάρνακα ή και αλλού.
Ο κύριος Αγγελίδης χαρακτήρισε τις έρευνες στο μεταλλείο πολύ δύσκολες. Για αυτό το λόγο, πρόσθεσε, διεξάγονται σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και με άτομα που γνωρίζουν καλά τόσο το χώρο του μεταλλείου, όσο και τη γύρω περιοχή.
Ανέφερε επίσης ότι στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης αξιολογούνται παράλληλα τα στοιχεία του φακέλου που είχε σχηματιστεί όταν η άτυχη γυναίκα και το κοριτσάκι της είχαν δηλωθεί ελλείπουσες, πέρσι τον Μάϊο.
Το νήμα σε σχέση με την ταυτότητα της 38χρονης γυναίκας άρχισε να ξετυλίγεται, όταν φίλη της αναγνώρισε τα σκουλαρίκια που φορούσε.
Η νεκροτομή δεν κατέδειξε τα αίτια του θανάτου της και οι αρχές βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστοπαθολογικών εξετάσεων για επιβεβαίωση.
Εναντίον του 33χρονου, ο οποίος οδηγείται σε λίγο ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής του,  διερευνάται το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης.

Σύνταξη: Εύα Αργυρού

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 04:08

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.