Στη συχνότητα του ΡΙΚ όλοι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο

Από το ΡΙΚ μπορούν οι Κύπριοι τηλεθεατές και λάτρεις  του αθλητισμού να παρακολουθήσουν  τους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας, της μεγαλύτερης διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης που αρχίζει την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 και ολοκληρώνεται στις 21 του μηνός.

Περισσότεροι από 10.500 αθλητές  από 206 Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές  θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα διεκδικήσουν μετάλλια αλλά και θα έχουν την τιμή της απλής συμμετοχής στους Αγώνες.

Συνολικά τα αθλήματα στο Ρίο ανέρχονται σε 28 και θα διεξαχθούν σε 33 Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην πόλη των αγώνων και σε πέντε επιπλέον στάδια (Σάο Πάολο, Μπέλο οριζόντε, Σαλβαδόρ, Μπραζίλια, Μανάους) για τις ανάγκες του τουρνουά ποδοσφαίρου.

Τόσο η τελετή Έναρξης  όσο και αυτή της Λήξης των  Αγώνων θα φιλοξενηθούν στο θρυλικό στάδιο Μαρακανά.

Οι μεταδόσεις από το ΡΙΚ θα γίνονται κυρίως από  το ΡΙΚΔΥΟ και το κανάλι υψηλής ευκρίνειας ΡΙΚHD  ενώ κάποιες φορές η  μετάδοση θα γίνεται από το ΡΙΚ  ΕΝΑ.

Οι ζωντανές μεταδόσεις θα αρχίζουν νωρίς το απόγευμα και θα ολοκληρώνονται τις πρωϊνές ώρες. Οι επαναλήψεις θα μεταδίδονται από τις 9 το πρωί και θα διαρκούν μέχρι και νωρίς το απόγευμα.

Πέρα από  τις τηλεοπτικές μεταδόσεις η  Αθλητική Υπηρεσία του ΡΙΚ θα κρατά  ενήμερους τους φίλους των Ολυμπιακών Αγώνων με συνεχή πληροφόρηση μέσα από τις ενημερωτικές εκπομπές του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.

 

 

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 00:24

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια
13:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
13:00
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κρήτη
12:41
Ισραήλ: Δεν έχουμε επιτύχει τους πολεμικούς μας στόχους
12:28
Ικανοποίηση ΟΕΒ για την πορεία της οικονομίας
12:12
Αποτελεσματικά μέτρα για το μεταναστευτικό ζητούν χώρες της πρώτης γραμμής
11:41
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
11:28
Mεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στην Κρήτη
11:19
Ο εκσυγχρονισμός Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης (Βίντεο)
10:44
Κίνα: Κόκκινος συναγερμός για καταρρακτώδεις βροχές
10:26
Εθνικό Συμβούλιο την Παρασκευή για το Κυπριακό
10:22
Αρχαία ναυπηγεία στον Πωμό - 31 - Απριλίου 2024
10:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.