Τηλεδιάσκεψη ΥΠΠΑΝ και ΠΟΕΔ για επαναλειτουργία σχολείων

Τηλεδιάσκεψη για το θέμα της επαναλειτουργίας των σχολείων θα έχει σήμερα το πρωί με την Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ), ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου.



Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Φίλιος Φυλακτού, είπε ότι θα γίνει διάλογος για να καθοριστούν όλες εκείνες οι λεπτομέρειες που σχετίζονται με την επιστροφή των παιδιών στα σχολεία, όποτε αυτό κριθεί δυνατόν να γίνει.

«Αναμένουμε ότι στη σημερινή τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό θα έχουμε ξεκάθαρα ένα πλάνο του Υπουργείου, ίσως και με εναλλακτικά σενάρια, αλλά εκείνο το οποίο θα πρέπει να είναι σαφέστατο είναι το πρωτόκολλο που σχετίζεται με την ασφαλή επάνοδο των παιδιών και των εκπαιδευτικών στα σχολεία, με σκοπό την εξάλειψη ή τον περιορισμό του κινδύνου μετάδοσης του ιού. Ο δικός μας ο ρόλος είναι εκεί και όπου κρίνουμε ότι χρειάζεται να προστεθούν κάποια πράγματα ή να αφαιρεθούν ή να διαφοροποιηθούν στη βάση της εμπειρίας και της πρακτικής της λειτουργίας των σχολείων, εμείς να το πράξουμε», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 
 
 

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 21:27

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου
15:40
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Τουρκία έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα από την Ευρώπη
14:51
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
12:56
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Ράφα
12:42
Για ενέργειες αντεκδίκησης κάνει λόγο ο Γενικός Ελεγκτής
12:34
Ο Γενικός Εισαγγελέας κατέθεσε αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα Μιχαηλίδη
11:40
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 26/04/24
11:10
Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης και σήμερα στην ατμόσφαιρα
10:32
Θεσμοθετήθηκε η απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων στη δημοτική εκπαίδευση
09:58
Ονούφριος Κουλλά: "Σοβαρό ατόπημα" η στήριξη σε υποψηφίους του ΕΛΑΜ
09:37
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.