Ομάδα διαχείρισης κρίσεων δημιουργεί ο ΠτΒ

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης ανακοίνωσε ότι αποφάσισε τη σύσταση ομάδας διαχείρισης κρίσεων υπό την προεδρία του και θα ζητήσει συνεργασία με τα κόμματα και από ιδιώτες που μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή διαχείριση της έκτασης κατάστασης που προέκυψε με την πανδημία.

Ο κύριος Συλλούρης, σε οπτικογραφημένη δήλωση,  διευκρίνισε ότι η ομάδα θα επενεργεί συμβουλευτικά προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση.
«Ταυτόχρονα πρέπει να εξετάσουμε τους τρόπους με τους οποίους θα συνεχίσει να λειτουργεί η κοινωνία, η οικονομία και ιδιαίτερα το κράτος για να εξυπηρετεί την ανάπτυξη», πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Βουλής,
Ανέφερε περαιτέρω ότι θεωρεί πως η υποχρέωση επιβεβαίωσης αναλύσεων για να επιβιβαστεί κάποιος σε αεροπλάνο και να έρθει στην Κύπρο, πρέπει να τερματιστεί και ταυτόχρονα να εντοπιστούν και καθοριστούν πολύ περισσότεροι χώροι για υποχρεωτική απομόνωση με την επιστράτευση ή την ενοικίαση ξενοδοχείων και προς τούτο, είπε, αποφάσισε να εισηγηθεί την αναστολή ή και τον τερματισμό των διαδικασιών προσφορών για την ανέγερση νέου κτηρίου της Βουλής και τη διάθεση των 100 εκατομμυρίων που υπάρχουν στον προϋπολογισμό για την αντιμετώπιση της κρίσης και ιδιαίτερα για τις δαπάνες που θα απαιτηθούν για τους χώρους απομόνωσης υπό επίβλεψη ειδικών.
Η δήλωση του Προέδρου της Βουλής, οπτικογραφήθηκε και διαβιβάστηκε ηλεκτρονικά στα ΜΜΕ λόγω αυτοπεριορισμού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 22:27

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Μονόωρη στάση εργασίας αυτή την ώρα στο ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.