Φόνος: Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες - άφαντη η 6χρονη

Το υλικό από κάμερα υψηλής ευκρίνειας αξιολογούν οι αρχές, προκειμένου να αποφασίσουν τη σημερινή πορεία των ερευνών στο φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού, όπου εντοπίστηκαν τα πτώματα δύο γυναικών.

Η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εντοπισμού και άλλων πτωμάτων καθότι, σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερα κατέγραψε το Σάββατο κάποιες σκιές.
Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, έκαμε λόγο για δυσκολίες, λόγω των κατασκευαστικών και άλλων εμποδίων στο φρεάτιο.
Το πτώμα της δεύτερης γυναίκας, η ταυτότητα της οποίας δεν έχει ακόμα διακριβωθεί, ανασύρθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, σχεδόν μια εβδομάδα μετά τον εντοπισμό της 38χρονης Μαίρη Ρόουζ από τις Φιλιππίνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, το πτώμα ήταν σε χειρότερη κατάσταση από εκείνο της Μαίρη Ρόουζ, στοιχείο που παραπέμπει σε μεγαλύτερη παραμονή του στο νερό.
Σήμερα θα διενεργηθεί και η νεκροτομή της δεύτερης γυναίκας.
Άφαντο παραμένει ακόμα το εξάχρονο κοριτσάκι της Μαίρη Ρόουζ. Οι έρευνες που διεξήχθησαν στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, όπου ο ύποπτος για τις δύο στυγερές δολοφονίες είχε αναφέρει ότι βρίσκεται το παιδί, δεν απέδωσαν.

Ο τελών υπό κράτηση για τον φόνο της Μαίρη Ρόουζ και την εξαφάνιση της κόρης της, Ιλαρχος της Εθνικής Φρουράς, φέρεται να παραδέχθηκε ότι διέπραξε και τον δεύτερο φόνο. Κατονόμασε ως θύμα την 28χρονη Αριάν Μπαλάνας από τις Φιλιππίνες την οποία γνώρισε μέσω του διαδικτύου.
Ο ανακριτής της υπόθεσης ανέφερε στο Δικαστήριο όπου παρουσιάστηκε εκ νέου ο 35χρονος, πως ανακρινόμενος είπε ότι οδήγησε την κοπέλα στο σπίτι του όπου τη δολοφόνησε. Ακολούθως την έδεσε, την μετέφερε στο μεταλλείο και την έριξε στο φρεάτιο.
Το δικαστήριο εξέδωσε νέο διάταγμα κράτησής του για έξι ημέρες.
Η αστυνομία θα διενεργήσει έρευνες στο σπίτι, στα δυο αυτοκίνητα και σε ηλεκτρονικές συσκευές του υπόπτου καθώς και στην κατοικία του θύματος.
Θα ζητήσει επίσης άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιακών του δεδομένων.
Το δεύτερο πτώμα που ανασύρθηκε από το φρεάτιο του μεταλλείου δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Πηγή: ΡΙΚ, Ραδιόφωνο

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 04:01

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.