Εκτύπωση αυτής της σελίδας
%PM, %10 %564 %2019 %14:%Φεβ

Δήλωση ΓΓ ΑΚΕΛ για το Κυπριακό-Κραν Μοντάνα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για προσπάθεια υποτίμησης της νοημοσύνης του λαού έκανε λόγο ο Γενικός Γραμματέας του Ακέλ, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Προεδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου σε σχέση με την απουσία πρακτικών από το Κραν Μοντάνα.

Ο Αντρος Κυπριανού, είπε οτι ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, έδωσε περίπου την εικόνα ότι υπήρξε μια συνωμοσία από το σύνολο της Γραμματείας των Ηνωμένων Εθνών, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του Γενικού Γραμματέα, για να εξαφανιστούν δήθεν έγγραφα τα οποία περιλάμβαναν θέσεις υποστηρικτικές προς τις θέσεις της πλευράς μας.
Το Ακελ, είπε, είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι ένα έγγραφο υπήρχε σε σχέση με το πλαίσιο Γκουτέρες, αυτό της 30 ης Ιουνίου, το οποίο περιλαμβάνεται και στις εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα. Τώρα, πρόσθεσε, που καταρρέει η επιχειρηματολογία της κυβέρνησης, επιχειρείται να εξευρεθούν συνωμότες και συνωμοσίες για να καλύψουν τη γύμνια των επιχειρημάτων της κυβέρνησης Αναστασιάδη και του Δημοκρατικού Συναγερμού.
Εστειλε το μήνυμα πως αν πραγματικά επιθιυμούμε να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα της Κύπρου και του κυπριακού λαού πρέπει να εργαστούμε για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν επανένωση της πατρίδας μας.

Σύνταξη: Κατερίνα Μηλιώτη

Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %10 %567 %2019 %14:%Φεβ