Επίθεση Α. Κυπριανού εναντίον του ΠτΔ

Δριμεία επίθεση κατά του Προέδρου Αναστασιάδη για το Κυπριακό και την οικονομία εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Ο Άντρος Κυπριανού, τόνισε ότι το Κυπριακό είτε θα λυθεί με έντιμο συμβιβασμό, είτε θα ανοίξουμε την πόρτα στον εφιάλτη της διχοτόμησης.
Κάλεσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να εγκαταλείψει τις παλινωδίες, τις αντιφάσεις και το φλερτ με άλλες ιδέες.
Χθες, είπε, τον αποκάλυψαν, ο κύριος Ακκιντζι και ο κύριος Τσαβούσογλου, οι οποίοι προστέθηκαν σε όλους αυτούς, που το τελευταίο διάστημα, μιλούν για το φλερτ με άλλες ιδέες. Κάλεσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να εργαστεί με ειλικρίνεια και βούληση, με προσήλωση στις συμφωνημένες αρχές, και συνέπεια για την επανένωση του τόπου.

Έντονα επικριτικός κατά του Προέδρου Αναστασιάδη ήταν ο Άντρος Κυπριανού και για τα ζητήματα της οικονομίας.
Ο Νίκος Αναστασιάδης και Ευρωπαίοι ομοϊδεάτες του, τόνισε, έλαβαν τις πιο σκληρές αποφάσεις εναντίον του κυπριακού λαού στο Eurogroup τον Μάρτη του 2013.
Έκανε επίσης λόγο για πρωτοφανείς επιθέσεις σε καθετί με δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα.
Πριν το Συνεργατισμό ήταν τα λιμάνια, είπε, ενώ μετά την παιδεία θα είναι η υγεία.
Το ΑΚΕΛ, πρόσθεσε, εδώ και έξι χρόνια προειδοποιεί ότι η δημόσια υγεία παραπαίει αλλά στο παρά πέντε της εφαρμογής του ΓΕΣΥ η Κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ κουκουλώνει επικοινωνιακά τα προβλήματα αντί να τα λύνει ουσιαστικά.
Όπως δε λύνει, πρόσθεσε, πολλά προβλήματα της καθημερινότητας. Εμβρόντητη η κοινωνία, ανέφερε, παρακολουθεί τις τελευταίες μέρες όσα αποκαλύπτονται για τη δικαιοσύνη.  
Ο κύριος Κυπριανού, μιλούσε κατά την παρουσίαση των έξι υποψηφίων του κόμματος στις ευρωεκλογές

Σύνταξη: Κατερίνα Μηλιώτη, Εύη Μουρούζη

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 05:55

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (21)
21:49
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (20)
21:48
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19)
21:47
ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΤΟ ΕΥΡΩ (18)
21:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.