ΥΠ. Υγείας : Θα υποβάλω στο Υπ. Συμβούλιο όλα τα στοιχεία σε σχέση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ του ΟΚΥπΥ.

Η γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα, που επισυνάπτεται στην επιστολή του Γενικού Ελεγκτή δεν είναι η τελική, αφού ζητούνται περαιτέρω στοιχεία, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ, είπε ότι πρόθεση είναι στην επόμενη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου να τεθούν όλα τα στοιχεία που αφορούν τον διορισμό Νίκολσον και να ζητηθεί τελική γνωμάτευση από τον Γενικό Εισαγγελέα.
Ερωτηθείς αν το συγκεκριμένο ζήτημα δημιουργεί πρόβλημα στην εφαρμογή του ΓΕΣΥ, ο κύριος Ιωάννου είπε ότι δημιουργείται κάποια αναστάτωση.

Επίσης σε γραπτή του δήλωση αναφορικά με τη δημοσιοποίηση σήμερα επιστολής του Γενικού Ελεγκτή προς τον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και της απαντητικής επιστολής από πλευράς της Γενικής Εισαγγελίας της Δημοκρατίας προς τον Γενικό Ελεγκτή, με τίτλο «Θέματα σχετικά με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ)», και σε συνέχεια σημερινών δηλώσεων του Γενικού Ελεγκτή αναφέρει: "Παρόλο που η επιστολή του Γενικού Ελεγκτή απευθύνεται στον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, προτίθεμαι να υποβάλω ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου όλα τα στοιχεία που έχω στην κατοχή μου σε σχέση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΥπΥ. Μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την εξέταση από το Υπουργικό Συμβούλιο των σχετικών στοιχείων, και πέραν από την παρούσα δήλωση, δεν θα προβώ σε οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος.

 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 06:16

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Δέκα κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για καθεστώς Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
17:42
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
ΓΓ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Κυβ.Εκπρόσωπος: Δεν δόθηκε άδεια για μεταφορά πυραύλων στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
16:58
Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο
16:52
Κυρώσεις ΕΕ κατά εποίκων για βία κατά Παλαιστινίων
16:37
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
16:20
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.