Συνάντηση Ν. Χριστοδουλίδη με Τζ. Μπόλντον

Oι διμερείς σχέσεις, τα ενεργειακά, οι τριμερείς συνεργασίες της Κυπριακής Δημοκρατίας, το Κυπριακό και η παρουσία της ειρηνευτικής δύναμης στην Κύπρο, ήταν στο επίκεντρο συνάντησης του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζων Μπόλντον.

Ο κύριος Χριστοδουλίδης, είπε ότι στη συνάντηση συζητήθηκε η πολυθεματικότητα της εξωτερικής πολιτικής της Κυπριακής Δημοκρατίας. Είναι σημαντικό, τόνισε, το γεγονός ότι αναγνωρίζεται πως η Κύπρος επιθυμεί επίλυση του Κυπριακού και πως την ίδια ώρα να προσφέρει λύση στις προκλήσεις της περιοχής.
Νωρίτερα, σε συνάντηση του κυρίου Χριστοδουλίδη με την ηγεσία του μεγαλύτερου αμερικανο-εβραϊκού λόμπι, έγινε αποδεκτή πρόσκληση προς τον πρόεδρο Αναστασιάδη να παραστεί και να είναι ο κύριος ομιλητής στο Παγκόσμιο Συνέδριο του λόμπι, τον Μάρτιο στην Ουάσιγκτον.

Ο ΥΠΕΞ συνεχίζει τις επαφές του

Ο κύριος Χριστοδουλίδης θα έχει σήμερα συνάντηση στη Νέα Υόρκη με την μόνιμη Αντιπρόσωπο των Ηνωμένων Πολιτειών στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκι Χέιλι.
Το βράδυ θα παρακαθήσει σε δείπνο που παραθέτει ο υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, σε διάφορες προσωπικότητες.
Οι δύο Υπουργοί είχαν συναντηθεί και την περασμένη Τρίτη στην Ουάσιγκτον και συζήτησαν το Κυπριακό, καθώς και διμερή και περιφερειακά θέματα.

Σύνταξη: Μαρία Λουκαΐδου
Πηγή: Αποστόλης Ζουπανιώτης

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 07:43

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Αυστηρές προειδοποιήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για οριζόντια μέτρα
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
05:53
Τμήμα Μετεωρολόγιας 1ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
05:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.