Πάλμας: Άλλο το θέμα λύσης του κυπριακού και άλλο τα θέματα ενέργειας

Άλλο η λύση του κυπριακού και άλλο τα θέματα ενέργειας, τόνισε ο υφυπουργός παρά τω προέδρω Βασίλης Πάλμας, σχολιάζοντας την αναφορά του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, στην έκθεσή του, ότι θα πρέπει οι φυσικοί πόροι που βρέθηκαν εντός και γύρω από την Κύπρο, να ωφελέσουν τις δύο κοινότητες και να επιδιωχθεί διάλογος για το θέμα.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ, ο κύριος Πάλμας σημείωσε ότι η Κύπρος είναι ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος και έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Πρόσθεσε δε ότι με μια λύση στο κυπριακό, θα επωφεληθούν όλοι οι νόμιμοι κάτοικοι της Κύπρου.
Ο κύριος Πάλμας αναφέρθηκε σε λανθασμένη ενέργεια των μελών του Εθνικού Συμβουλίου, να διαρρεύσουν την αναφορά που έγινε, από τον πρόεδρο Αναστασιάδη, για αποκεντρωμένη ομοσπονδία.
Η αναφορά του προέδρου, πρόσθεσε, ήταν μιά πρόταση για τροφή για σκέψη από τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, τα οποία θα μπορούσαν να εκφράσουν τις απόψεις τους, στην επόμενη συνεδρίαση στις 23 του μήνα.
Όσον αφορά τη συνάντηση Αναστασιάδη - Ακκιντζί, ο κύριος Πάλμας την τοποθέτησε χρονικά περί τα τέλη Οκτωβρίου, αρχές Νοεμβρίου.

Πηγή: ΡΙΚ ραδιόφωνο

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 08:07

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Μακραίνει η λίστα των θυμάτων στη Γάζα
15:46
Έλληνας Υπ.Άμυνας: Ο ελληνικός εναέριος χώρος θα καταστεί αδιαπέραστος
14:55
Έκκληση για αυτοσυγκράτηση από Αίγυπτο και Τουρκία
13:39
Ελλάδα: Μικρά προβλήματα από την κακοκαιρία
13:29
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
13:00
Ντουμπάι: Τεράστιο το κόστος των ζημιών από τις πλημμύρες των προηγούμενων ημερών
12:35
Επιστολή ΑΚΕΛ στον υπουργό Οικονομικών για την πράσινη φορολογία
12:18
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες
11:47
Σε ατύχημα αποδίδεται η έκρηξη στο Ιράκ
11:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
11:17
Ανάρτηση του φωτογραφικού υλικού «Διά χειρός Αττίλα» της Κάτιας Χριστοδούλου στον Ψηφιακό Ηρόδοτο
11:13
Περισσότερες από 10 νομοθεσίες αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή το υπουργείο Υγείας
10:32
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.