ΠτΔ: Όσοι εταίροι πληρούν τις προϋποθέσεις να λάβουν υποψηφιότητα για ένταξη

"Η Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος επικεντρώθηκε κατά κύριο λόγο σε μια διακήρυξη που αφορά βεβαίως τα Δυτικά Βαλκάνια την προοπτική, τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε τα Δυτικά Βαλκάνια όσοι (εταίροι) πληρούν τουλάχιστον τις προϋποθέσεις, να ενταχθούν στις υποψήφιες χώρες και να ξεκινήσει ένας διάλογος", δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, από τη Σόφια και την προπαρασκευαστική Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EΛΚ- EPP).

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στην βουλγαρική πρωτεύουσα και για την αυριανή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ με τα Δυτικά Βαλκάνια, και το αποψινό δείπνο των 28 της ΕΕ, με αντικείμενο τις τρέχουσες διεθνείς εξελίξεις, το Ιραν, τις σχέσεις με τις ΗΠΑ και την ολοκλήρωση της ψηφιακής ένωσης της ΕΕ.
Μετά το πέρας της συνάντησης στο ΕΛΚ, ο Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι "στο περιθώριο της Συνόδου, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Αντόνιο Ταγιάνι και με Πρωθυπουργούς, τους οποίους ενημέρωσα σχετικά με την κατάσταση που σήμερα επικρατεί στην Κύπρο".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 10:50

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Έλαβε χώρα η αντεπίθεση του Ισραήλ εναντίον του Ιράν-Έπληξε στρατιωτική αεροπορική βάση
05:45
18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.