Πρώτη ομιλία Ν. Αναστασιάδη στο εκλογικό επιτελείο

Ο Νίκος Αναστασιάδης ευχαρίστησε τον κυρίαρχο λαό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και την ισχυρή εντολή που του έδωσε, τονίζοντας ότι απόψε δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Υπάρχει, τόνισε, μόνο η Κύπρος μας που κερδίζει, και αυτή θέλουμε να πάρουμε μπροστά.


Μιλώντας ενώπιον πλήθος οπαδών του, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο εκλογικό του επιτελείο, ο Νίκος Αναστασιάδης ευχαρίστησε όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους ψήφισαν τον ανθυποψήφιό του Σταύρο Μαλά. Τόνισε ότι από αύριο αρχίζει μια νέα εποχή, προσθέτοντας ότι ο λαός απαιτεί από όλους συνεργασία και ενότητα, γιατί, όπως ανέφερε, μόνο έτσι θα αντιμετωπισθούν τα προβλήματα και οι προκλήσεις που έχουμε ενώπιόν μας.
 

Διαβεβαίωσε, παράλληλα, για την αποφασιστικότητά του να συνεργαστεί με όλους και να συνεχίσει να λειτουργεί ως Πρόεδρος όλων των Κυπρίων. Θα συνεχίσουμε, είπε ο Νίκος Αναστασιάδης, μαζί με όλες τις πολιτικές δυνάμεις για ένα κράτος σύγχρονο, που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του λαού και των νέων.

Για ένα κράτος πρόνοιας, πρόσθεσε, που θα ενισχύει την ιδιωτική πρωτοβουλία και την επιχειρηματικότητα, ώστε μέσα από την ανάπτυξη να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά η ανεργία και ένα κράτος με μηδενική ανοχή στη διαφθορά, αλλά και με πίστη στις αρχές της αξιοκρατίας.
Ενα κράτος, ειπε, που θα συνεχίσει να είναι αξιόπιστο και ενεργό στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Ο Νίκος Αναστασιάδης διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα να εργάζεται για την επίτευξη της μεγίστης δυνατής ενότητας των πολιτικών δυνάμεων, προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος, που είναι ο τερματισμός της κατοχής και η επανένωση της πατρίδας σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος. Ενα κράτος, πρόσθεσε, χωρίς τα όποια εγγυητικά και επεμβατικά δικαιώματα, και την παρουσία ξένου στρατού και που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του Κυπριακού Ελληνισμού, χωρίς να παραγνωρίζει τις όποιες εύλογες ευαισθησίες των Τουρκοκυπρίων.

Ο Νίκος Αναστασιάδης κάλεσε τους Ελληνοκύπριους και τους Τουρκοκύπριους να κατανοήσουν ότι η παρούσα κατάσταση πραγμάτων δεν μπορεί να είναι η λύση του Κυπριακού.

Σύνταξη: Ανδρέας Κωνσταντίνου

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 12:41

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.