Άυριο στο ΡΙΚ η διακαναλική συνέντευξη των δύο υποψηφίων

Το ΡΙΚ φιλοξενεί αύριο στις εγκαταστάσεις του, τη διακαναλική συνέντευξη των δύο υποψηφίων για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και Σταύρου Μαλά.Η διακαναλική θα αρχίσει στις οκτώ και τριάντα το βράδυ και θα ολοκληρωθεί στις δέκα και τριάντα.

 Ερωτήσεις θα υποβάλλουν οι διευθυντές ειδήσεων του ΡΙΚ, του Αντένα, το TVOne και του Σίγμα, ενώ τιμής ένεκεν τη συζήτηση θα συντονίζει ο διευθυντής του Αλφα, Γιώργος Τσαλακός. Οι κανόνες για τη Διακαναλική συμφωνήθηκαν σε αλλεπάλληλες συσκέψεις των διευθυντών ειδήσεων των πέντε καναλιών και εκπροσώπων των επιτελείων των δύο υποψηφίων.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, η οποία συμφωνήθηκε βάσει της γαλλικής μορφής ντηπέιτ, δεν θα υπάρχει χρονόμετρο για κάθε ερώτηση. Θα υπάρχει, όμως, χρονόμετρο που θα μετρά το συνολικό χρόνο κατά τον οποίο θα τοποθετείται ο κάθε υποψήφιος. Η συζήτηση θα γίνει σε δύο γύρους, ο ένας για το Κυπριακό, την εξωτερική πολιτική και την ενέργεια, και ο δεύτερος για την εσωτερική διακυβέρνηση και την οικονομία.


Ο κάθε υποψήφιος θα μπορεί να τοποθετηθεί εντός είκοσι λεπτών. Προς τους υποψηφίους θα υποβάλλεται κοινή ερώτηση και θα τους παραχωρείται χρόνος δέκα λεπτών, ώστε να τοποθετηθούν και να γίνεται ελεύθερη συζήτηση. Αύριο, το κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ θα αρχίσει στις επτά και τριάντα, αντί στις οκτώ και θα καλύψει τις αφίξεις των δύο υποψηφίων και τις δηλώσεις στις οποίες αναμένεται να προβούν. Μετά την ολοκλήρωση της διακαναλικής θα ακολουθήσει συζήτηση στο στούντιο του ΡΙΚ, με φιλοξενουμένους εκπροσώπους των υποψηφίων.

Σύνταξη: Μαρία Λουκαϊδου

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 12:48

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Η Άγκυρα δεν αποδέχεται τη διασύνδεση του Κυπριακού με τις ευρωτουρκικές σχέσεις
16:14
Η Ελλάδα χαιρέτισε τα συμπεράσματα της ΕΕ για τις ευρωτουρκικές σχέσεις
14:58
Η Τεχνητή Νοημοσύνη σε Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης
14:53
Νέες μόνιμες θέσεις εργασίας στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου
13:33
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
13:05
Σταθμό φόρτισης στις θέσεις στάθμευσης θα πρέπει να έχουν τα νέα κτίρια
12:55
Αλλαγές στις αναφορές σε ευρωτουρκικά στο πιο πρόσφατο προσχέδιο συμπερασμάτων
12:48
Συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις αναμένει ο Υπουργός Οικονομικών (Βίντεο)
12:38
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
11:17
Πρόεδρος: Ενδεχόμενη πρόοδος στο Κυπριακό θα έχει θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά (Βίντεο)
11:14
Η Παλαιστίνη επιδιώκει να ενταχθεί στον ΟΗΕ ως πλήρες κράτος-μέλος
10:58
Δύο περιπτώσεις παράνομης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα
08:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.