Διακαναλική συνέντευξη των 5 βασικών υποψηφίων

Διεξάγεται απόψε, στο στούντιο 3 του ΡΙΚ, η διακαναλική συζήτηση των πέντε βασικών υποψηφίων για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Στη διακαναλική συνέντευξη συμμετέχουν οι υποψήφιοι για την προεδρία, Νίκος Αναστασιάδης, Νικόλας Παπαδόπουλος, Σταύρος Μαλάς, Γιώργος Λιλλήκας και Χρίστος Χρίστου.
Πέντε δημοσιογράφοι από τα τηλεοπτικά κανάλια ΡΙΚ, Αντέννα, TV-One, Σίγμα και Άλφα, θα τους θέσουν ερωτήσεις για το Κυπριακό και την εσωτερική διακυβέρνηση.
Οι κανόνες για τη Διακαναλική συμφωνήθηκαν σε συσκέψεις των διευθυντών ειδήσεων των πέντε καναλιών και εκπροσώπων των επιτελείων των πέντε υποψηφίων.
Σύμφωνα με τη διαδικασία, η συζήτηση θα έχει δύο γύρους, ο καθένας από τους οποίους θα κρατήσει περίπου 55 λεπτά.
Ο πρώτος γύρος είναι αφιερωμένος στο Κυπριακό, την εξωτερική πολιτική και θέματα ενέργειας και ο δεύτερος στην εσωτερική διακυβέρνηση.
Κάθε γύρος περιλαμβάνει δύο κύκλους ερωτήσεων στους υποψηφίους.
Συνολικά οι υποψήφιοι θα απαντήσουν σε δύο ερωτήσεις για κάθε γύρο. Κάθε απάντηση μπορεί να κρατήσει μέχρι δύο λεπτά, ενώ ακολουθεί επερώτηση από τον δημοσιογράφο που υπέβαλε την ερώτηση, η απάντηση της οποίας δεν πρέπει να ξεπερνά το ένα λεπτό. Στο τέλος κάθε κύκλου των πέντε ερωτήσεων ο κάθε υποψήφιος έχει δύο λεπτά για να σχολιάσει όσα λέχθηκαν στη διάρκεια των απαντήσεων των ανθυποψηφίων του.
Η σειρά των δημοσιογράφων που θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις αποφασίστηκε ύστερα από κλήρωση. Κάθε δημοσιογράφος θα υποβάλει συνολικά τέσσερις ερωτήσεις.
Με βάση τον προγραμματισμό, η διακαναλική συνέντευξη θα αρχίσει στις εννέα και πέντε και θα ολοκληρωθεί στις έντεκα και δεκαπέντε.
Το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΡΙΚ θα συνδεθεί απευθείας με το χώρο έξω από το στούντιο Τρία, για να μεταδίδει τις αφίξεις των υποψηφίων και πιθανές δηλώσεις τους. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης θα μεταδοθεί ειδική εκπομπή για αποτίμηση της συνέντευξης, με εκπροσώπους των υποψηφίων και συντονίστρια τη Στέλλα Μιχαήλ.
Το ΡΙΚ θα εκπροσωπηθεί στη διακαναλική από τον Διευθυντή Ειδήσεων και Επικαίρων, Πανίκο Χατζηπαναγή.

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 12:58

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Αρχίζει διοικητική έρευνα για την πυρκαγιά στην περιοχή Ασγάτας – Σανίδας – Βάσας Κελλακίου
09:22
Ένταλμα σύλληψης σε επιχειρηματία για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
09:14
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έτοιμη η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές του καλοκαιριού
08:58
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
06:37
Ελλάδα: Στον ανακριτή σήμερα ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος
06:27
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου για ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα βοήθησε αλλά δεν αρκεί
05:37
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.