ΚΕ: Δεν προκύπτει κανένα θέμα με τη διαρροή εγγράφων

Η κυβέρνηση εμμένει στη θέση ότι δεν προκύπτει κανένα θέμα με την αποστολή εγγράφων των συνομιλιών στο Κραν Μοντάνα σε μερίδα πολιτών.

Μιλώντας στο ΤΡΙΤΟ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης τόνισε ότι τα κόμματα γνωρίζουν πολύ καλά το περιεχόμενο των εν λόγω εγγράφων, ως εκ τούτου δεν προκύπτει κανένα ζήτημα.
Σχολιάζοντας τις επικρίσεις κομμάτων, ο κύριος Χριστοδουλίδης επισήμανε πως καθημερινά ασκείται κριτική στον Πρόεδρο για τους χειρισμούς του στο Κυπριακό και από την άλλη, πρόσθεσε, κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι ενήμεροι.
Διερωτήθηκε μάλιστα, πώς μπορεί να ασκείται κριτική από κάποιους οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δεν γνωρίζουν.
Ο κύριος Χριστοδουλίδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης να δώσει αντίγραφο των εγγράφων και στα πολιτικά κόμματα, στην επόμενη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου.
Σημείωσε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή του να προχωρήσει στην αποστολή των εν λόγω εγγράφων.
Σχολιάζοντας τον ισχυρισμό κομμάτων ότι προκύπτουν αδικήματα από την ενέργεια του Προέδρου Αναστασιάδη, ο κύριος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και τόνισε ότι οι σχετικές επικλίσεις έχουν στόχο την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων.

Σύνταξη: Παναγιώτης Γιωργαλλής

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 16:02

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.