Θεοχάρους: Να ορθώσουμε ένα μέτωπο αντίστασης

Είναι καλό να ορθώσουμε ένα μέτωπο αντίστασης απέναντι σε αυτούς, οι οποίοι επελαύνουν εναντίον του τόπου μας, δήλωσε σήμερα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους, η οποία εκτίμησε πως οι τουρκικοί εκβιασμοί θα συνεχιστούν για να υποχρεώσουν την ε/κ πλευρά σε μια λύση που θα εξυπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα.



Σε δηλώσεις της στο πλαίσιο της περιοδείας του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νικόλα Παπαδόπουλου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, η κ.Θεοχάρους κλήθηκε να σχολιάσει συνέντευξη  του Τ/κ ηγέτη στην τουρκική εφημερίδα «Μιλλιέτ»,  και τις αναφορές του πως, η ελληνοκυπριακή ηγεσία άλλα λέει πίσω από κλειστές πόρτες για την εκ περιτροπής προεδρία και άλλα λέει δημόσια.

"Συνήθως ο Ακιντζί λέει την αλήθεια", είπε η κ.Θεοχάρους, υπογραμμίζοντας την ίδια ώρα πως "ποτέ δεν είχα ψευδαισθήσεις για την πολιτική που θα ακολουθούσε ο Ακιντζί, ούτε τον δικαιολογώ, γιατί αν ήταν Κύπριος πατριώτης θα είχε διαφορετική συμπεριφορά, τόσο στις συνομιλίες, όσο και για όλα όσα κατά καιρούς δηλώνει σε βάρος του κυπριακού λαού και σε βάρος της διαπραγματευτικής ομάδας και του Προέδρου Αναστασιάδη".

Εξέφρασε τη θέση πως η τουρκική στάση και οι εκβιασμοί είναι προβλέψιμοι και θα συνεχιστούν με στόχο να μας υποχρεώσουν να συμφωνήσουμε "σε μια λύση που θα ικανοποιεί τα τουρκικά συμφέροντα, τις τουρκικές επιδιώξεις και τις επιδιώξεις του Ερντογάν".

Ως εκ τούτου, τόνισε η Ελένη Θεοχάρους, "είναι καλό να ορθώσουμε ένα μέτωπο αντίστασης απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι επελαύνουν εναντίον του τόπου μας".

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 16:36

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
21:58
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Υποβάλλονται αύριο οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και για τους Δημάρχους
21:39
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Συζήτησαν και για την Κύπρο Ερντογάν και Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα
20:54
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων
20:31
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την Ευρώπη
17:31
Iσραήλ: Διακόσιες χιλιάδες πολίτες κατέφυγαν στα καταφύγια λόγω drone της Χεζμπολάχ
17:27
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
17:05
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.