Παγκύπριο Εκλογικό Συνέδριο Κινήματος Αλληλεγγύης

Κάλεσμα σε όσες δυνάμεις  αντιτίθενται  στην αθλιότητα της σημερινής κατάστασης που ελάχιστα διαφέρει από την πλήρη υποταγή στα κελεύσματα της Τουρκίας, απηύθυνε η Πρόεδρος του κινήματος  Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους, στην ομιλία της στο Παγκύπριο και Εκλογικό Συνέδριο του Κινήματος στη Λευκωσία.

Οφείλουμε να εργαστούμε συλλογικά, να προχωρήσουμε δυναμικά, μαχητικά, αταλάντευτα και να εφαρμόσουμε πολιτική Εθνικής Σωτηρίας, πρόσθεσε η Ελένη  Θεοχάρους  βασιζόμενη στην χρηστή διακυβέρνηση, στην δημιουργία κράτους προνοίας και όχι κράτους παροχών, στην εξάλειψη της διαφθοράς, στην δημιουργία αισθήματος ασφάλειας και εμπιστοσύνης ανάμεσα στον πληθυσμό.
Η κυρία Θεοχάρους προέβη σε εκτενή αναφορά και στο Κυπριακό, «την πιο μεγάλη μας έγνοια» όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, αναφέροντας ότι  σήμερα το Κυπριακό «έχει οδηγηθεί στο βάραθρο, και ο Ελληνισμός κρέμεται στο γκρεμό από ένα θάμνο που ονομάζεται Κυπριακή Δημοκρατία. Αν ο θάμνος αυτός ξεριζωθεί, θα βρεθούμε στο απύθμενο χάος». Ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία  της η Ελένη Θεοχάρους.
Οι συνομιλίες για την επίτευξη λύσης του Κυπριακού, πρέπει να διεξάγονται με την Κυπριακή Δημοκρατία να βρίσκεται σε θέση Ισχύος και όχι γονυπετής, κατέληξε η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης.
Ο πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, στο χαιρετισμό του στο  εκλογικό συνέδριο του κινήματος Αλληλεγγύη τόνισε ότι είμαστε δεσμευμένοι στη διατήρηση του Ελληνισμού στην Κύπρο.
Πρόσθεσε ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι η σωστή λύση του Κυπριακού και η λειτουργία του κράτους.
 Ο κύριος Συλλούρης, τόνισε ακόμη, ότι η λύση του Κυπριακού εξαρτάται αποκλειστικά από την Τουρκία, ενώ η  σωστή λειτουργία του κράτους εξαρτάται από εμάς του ιδίους.

Πηγή: Τμήμα Ειδήσεων Ραδιοφώνου ΡΙΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:47

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.