Εκπρόσωπος: Ο Μ. Ακιντζί είχε πρόθεση να αποχωρήσει

Ήταν εμφανές ότι ο Μουσταφά Ακιντζί είχε πρόθεση να αποχωρήσει από την χθεσινή συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Μιλώντας στο ΤΡΙΤΟ, ο κύριος Χριστοδουλίδης τόνισε ότι η εν λόγω πρόθεση του Τουρκοκύπριου ηγέτη, καταδεικνύεται από τις δηλώσεις στις οποίες είχε προβεί πριν από την συνάντηση, ότι το μοναδικό θέμα συζήτησης θα ήταν η απόφαση της Βουλής για το Ενωτικό Δημοψήφισμα, αλλά και από το αίτημα που είχε υποβάλει για να μην υπάρχουν στο χώρο, φωτογράφοι και κάμερες.
Ο κύριος Χριστοδουλίδης τόνισε ότι δεν ήταν η ελληνοκυπριακή πλευρά που ακύρωσε την συνάντηση των διαπραγματευτών, ούτε ήταν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αυτός ο οποίος αποχώρησε από την χθεσινή συνάντηση.
Απέρριψε επίσης τους ισχυρισμούς Ακιντζί ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης βρόντηξε την πόρτα και ότι έφυγε θυμωμένος από την αίθουσα.
Ο κύριος Χριστοδουλίδης εξέφρασε την ελπίδα ότι ο κύριος Ακιντζί θα είναι παρών στη συνάντηση της Πέμπτης, τονίζοντας ότι η συνέχιση των συνομιλιών εξαρτάται από την άλλη πλευρά.
Χαρακτήρισε επίσης λυπηρό το να προσπαθούν κάποιοι να δικαιολογήσουν αδικαιολόγητες στάσεις, επιρρίπτοντας ευθύνες και στις δύο πλευρές.
Ερωτηθείς εάν η κριτική του, απευθύνεται στο ΑΚΕΛ, ο κύριος Χριστοδουλίδης απάντησε ότι δεν αναφέρεται μόνο στο ΑΚΕΛ, αλλά ευρύτερα στην κοινωνία των πολιτών.
Όπως είπε, αναφορές περί φουστανέλας, αλλαγής πολιτικής και μεταλλάξεων λόγω προεδρικών εκλογών, είναι προσβλητικές.

Σύνταξη: Παναγιώτης Γιωργαλλής

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 20:10

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Μονόωρη στάση εργασίας αυτή την ώρα στο ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.