​ΠτΔ: Θα παραιτηθεί εάν διαπιστωθεί εμπλοκή του στο σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων

Θα αναλάβει τις ευθύνες του και θα παραιτηθεί, κατέστησε σαφές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε περίπτωση που διαπιστωθεί εμπλοκή του στο σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων.
 
Είχε κληθεί να σχολιάσει πληροφορίες για ύπαρξη και άλλων βίντεο από το τηλεοπτικό δίκτυο "Αλ Τζαζίρα", που εμπλέκουν τον ίδιο ή μέλη του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός του στην υπόθεση.
 
Σε συνέντευξη στο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι "Sigma", ο πρόεδρος Αναστασιάδης τόνισε ότι δεν ανησυχεί, προσθέτοντας ότι είναι εύκολο να λέγεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλα βίντεο και να υπάρχει ψιθυρολογία.
 
Για τις αποκαλύψεις του "Αλ Τζαζίρα", ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι το βίντεο προκάλεσε απαρέσκεια, επισημαίνοντας ωστόσο ότι οι εμπλεκόμενοι δεν τόλμησαν να πουν ότι ο Πρόεδρος είναι φίλος τους και να αποταθούν σε αυτόν εάν υπάρχει πρόβλημα.  Πρόσθεσε ότι θα ήταν εύκολο να πουν κάτι τέτοιο, αλλά δεν το έκαναν, γιατί ποτέ -ανέφερε- δεν θα διανοούνταν να αποταθούν κοντά του.
Σύνταξη: Σταυρούλα Στεργίδου

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 18:06

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου
15:40
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Τουρκία έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα από την Ευρώπη
14:51
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
12:56
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Ράφα
12:42
Για ενέργειες αντεκδίκησης κάνει λόγο ο Γενικός Ελεγκτής
12:34
Ο Γενικός Εισαγγελέας κατέθεσε αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα Μιχαηλίδη
11:40
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 26/04/24
11:10
Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης και σήμερα στην ατμόσφαιρα
10:32
Θεσμοθετήθηκε η απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων στη δημοτική εκπαίδευση
09:58
Ονούφριος Κουλλά: "Σοβαρό ατόπημα" η στήριξη σε υποψηφίους του ΕΛΑΜ
09:37
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.