Συνάντηση Υπ. Δικαιοσύνης - Προέδρου ΔΗΣΥ

Πρέπει  να τρέξουμε τάχιστα να υλοποιήσουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα, δήλωσε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Έμιλυ Γιολίτη μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου κατά την οποία αντηλλάγησαν απόψεις για τα μεγάλα, ανοιχτά θέματα της Δικαιοσύνης, ειδικά όσον αφορά τη μεταρρύθμιση των Δικαστηρίων και συζητήθηκαν οι προτεραιότητες του Υπουργείου της, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του ΔΗΣΥ.
 
Περαιτέρω, η Υπουργός Δικαιοσύνης  ανέφερε ότι συμφωνούν με τον κ. Νεοφύτου πως χρειάζονται ευρύτατες συναινέσεις «για να προωθήσουμε τη Δικαιοσύνη και να παραδώσουμε το κράτος δικαίου που υποσχεθήκαμε και δικαιούνται οι πολίτες μας».
 
Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ δήλωσε και δημόσια στήριξη  στο έργο που αναλαμβάνει, εκφράζοντας τη βεβαιότητα για την επιτυχία της
 
Απευθυνόμενος στην Υπουργό Δικαιοσύνης, ο κ. Νεοφύτου παρατήρησε ότι αυτό που ζητά ο μέσος πολίτης είναι ισονομία και την ισοπολιτεία και δήλωσε σίγουρος πως μέσα από τη μεταρρύθμιση που αναλαμβάνει να συνεχίσει, να γίνει πράξη ο εκσυγχρονισμός της Δικαιοσύνης.
 
Υπενθυμίζοντας στη συνέχεια ότι Δικαιοσύνη που καθυστερεί δεν είναι Δικαιοσύνη, ευχήθηκε ότι  η Βουλή πολύ σύντομα να ψηφίσει τους νόμους για τη μεταρρύθμιση του συστήματος απονομής της δικαιοσύνης.
 
Ακολούθως ο κ. Νεοφύτου είπε ότι ο ΔΗΣΥ στηρίζει και τις άλλες δυο προτεραιότητές σας. Τη μάχη κατά των ναρκωτικών και τον περιορισμό των τροχαίων συγκρούσεων, ειδικά των θανατηφόρων.
 
«Μιλήσατε για τον έφηβο γιο σας. Έχω κι εγώ παιδί και όπως η κάθε οικογένεια θέλουμε τα παιδιά μας μακριά από τους κινδύνους των ναρκωτικών. Και όταν η Πολιτεία έχει την αποφασιστικότητα, μπορούμε να κερδίσουμε κι αυτή τη μάχη για τα παιδιά μας», συνέχισε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.
 
Πρόσθεσε πως είναι κρίμα να χάνουμε νέους ανθρώπους και συνανθρώπους μας άδικα στην άσφαλτο, λόγω των οδικών δυστυχημάτων.
 
Όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου, η συνάντηση της Υπουργού Δικαιοσύνης με τον κ Νεοφύτου, έγινε στην παρουσία και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του κόμματος Νίκου Τορναρίτη και του Εκπροσώπου Τύπου Δημήτρη Δημητρίου.
 
Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΜΦ/ΓΧΡ)

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 20:11

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.