facebook-icon twitter-icon rss-icon haberler

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΕΥΡΩΠΗ
    • ΔΙΕΘΝΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ
    • EU4U
  • ΤΟ ΡΙΚ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ
  • ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΡΙΚ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
%PM, %07 %756 %2019 %20:%Οκτ

Η ΚΔ δανείστηκε 100 εκ. ευρώ με αρνητικό κόστος δανεισμού

Η ΚΔ δανείστηκε 100 εκ. ευρώ με αρνητικό κόστος δανεισμού

Ποσό €100 εκατομμυρίων, με αρνητικό κόστος δανεισμού, άντλησε η Κυπριακή Δημοκρατία μέσω της δημοπρασίας τρίμηνων γραμματίων του δημοσίου.

Διαβάστε περισσότερα...
%PM, %07 %571 %2019 %15:%Οκτ

Συμβ: Οικονομίας: Προτείνει Νέο Δείκτη Τιμών Ακινήτων

Συμβ: Οικονομίας: Προτείνει Νέο Δείκτη Τιμών Ακινήτων

Την δημιουργία ενός νέου Δείκτη Τιμών Ακινήτων βάσει Πραγματικών Συναλλαγών, προτείνει το Συμβούλιο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα...
%AM, %07 %368 %2019 %10:%Οκτ

Μείωση τιμών πετρελαίου στις ασιατικές αγορές

Μείωση τιμών πετρελαίου στις ασιατικές αγορές

Οι τιμές του πετρελαίου μειώνονται σήμερα στις ασιατικές αγορές.

Διαβάστε περισσότερα...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Προς ψήφιση σήμερα ο αναθεωρημένος κρατικός προϋπολογισμός για το 2021
    Προς ψήφιση σήμερα ο αναθεωρημένος κρατικός προϋπολογισμός για το 2021

    Συνέρχεται σήμερα στις 16:00 η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, ενώπιον της οποία θα τεθεί ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2021, μετά την καταψήφισή του από το Σώμα στις 17 Δεκεμβρίου.

    Συντάχθηκε στις %AM, %21 %280 %2021 %07:%Ιαν σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Προς ψήφιση 35 τροπολογίες επί του αναθεωρημένου κρατικού προϋπολογισμού
    Προς ψήφιση 35 τροπολογίες επί του αναθεωρημένου κρατικού προϋπολογισμού

    Γύρω στις 35 τροπολογίες επί του αναθεωρημένου κρατικού προϋπολογισμού για το 2021, τίθενται την Πέμπτη προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής, από τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

    Συντάχθηκε στις %PM, %20 %819 %2021 %20:%Ιαν σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στο -0,8% ο πληθωρισμός στην Κύπρο το Δεκέμβρη, στο -0,3% στην ευρωζώνη
    Στο -0,8% ο πληθωρισμός στην Κύπρο το Δεκέμβρη, στο -0,3% στην ευρωζώνη

    Τον Δεκέμβριο του 2020, ο ετήσιος πληθωρισμός της ζώνης του ευρώ ήταν -0,3% για τέταρτο συνεχόμενο μήνα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Eurostat, η στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ένα χρόνο νωρίτερα, το ποσοστό ήταν 1,3%. Ο ετήσιος πληθωρισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν 0,3% τον Δεκέμβριο του 2020, από 0,2% τον Νοέμβριο, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα, το ποσοστό ήταν 1,6%.

    Στην Κύπρο ο πληθωρισμός ήταν -0,8% τον Δεκέμβριο, από -1,1% το Νοέμβριο του 2020, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα ήταν 0,7%. Στην Ελλάδα ο πληθωρισμός ήταν -2,1 το Νοέμβριο του 2020, μειώθηκε στο -2,4% το Δεκέμβριο, ενώ πριν από ένα χρόνο ήταν 1,1%.

    Τα χαμηλότερα ετήσια ποσοστά καταγράφηκαν στην Ελλάδα (-2,4%), τη Σλοβενία ​​(-1,2%) και την Ιρλανδία (-1,0%). Τα υψηλότερα ετήσια ποσοστά καταγράφηκαν στην Πολωνία (3,4%), την Ουγγαρία (2,8%) και την Τσεχία (2,4%). Σε σύγκριση με το Νοέμβριο, ο ετήσιος πληθωρισμός μειώθηκε σε εννέα κράτη μέλη, παρέμεινε σταθερός σε οκτώ και αυξήθηκε σε δέκα.

    Το Δεκέμβριο, η υψηλότερη συνεισφορά στον ετήσιο ρυθμό πληθωρισμού στη ζώνη του ευρώ προήλθε από υπηρεσίες (+0,30 εκατοστιαίες μονάδες), ακολουθούμενη από τρόφιμα, αλκοόλ και καπνό (+0,25), βιομηχανικά αγαθά εκτός ενέργειας (-0,14) και ενέργεια (-0,68).

    Πηγή: ΚΥΠΕ,  Αθανάσιος Αθανασίου

    Συντάχθηκε στις %PM, %20 %483 %2021 %12:%Ιαν σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι τιμές του πετρελαίου αυξάνονται στις ασιατικές αγορές
    Οι τιμές του πετρελαίου αυξάνονται στις ασιατικές αγορές

    Οι τιμές του πετρελαίου αυξάνονται σήμερα στις ασιατικές αγορές.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα oilprice.com οι τιμές του πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου Brent αυξάνονται κατά 0,23% στα 56,03 δολάρια το βαρέλι.

    Οι τιμές του αμερικανικού αργού πετρελαίου αυξάνονται κατά 0,26% στα 53,12 δολάρια το βαρέλι.

    Πηγή: ΚΥΠΕ

    Συντάχθηκε στις %AM, %20 %261 %2021 %07:%Ιαν σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ταμείο Ανάκαμψης: Η Επιτροπή εκτιμά πως εθνικά σχέδια χρειάζονται ακόμη δουλειά
    Ταμείο Ανάκαμψης: Η Επιτροπή εκτιμά πως εθνικά σχέδια χρειάζονται ακόμη δουλειά

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προειδοποίησε στις αρχές του μήνα ότι τα εθνικά σχέδια για την απορρόφηση του ποσού - ρεκόρ των 1,8 τρισ. ευρώ από τον προϋπολογισμό της ΕΕ για την αναζωογόνηση των οικονομιών που επλήγησαν από την πανδημία της COVID-19 είναι πολύ αδύναμα για να προχωρήσουν, όπως δήλωσαν πηγές στο Reuters.  

    Η αποθαρρυντική αυτή αξιολόγηση, η οποία κοινοποιήθηκε στις αντιπροσωπείες των χωρών - μελών στην ΕΕ σε μία «κλειστή»  συνάντηση στις 7 Ιανουαρίου, δείχνει τη δύσκολη μάχη που αντιμετωπίζουν οι 27 χώρες της ΕΕ, αναφέρει δημοσίευμα του Reuters που επικαλείται τρεις πηγές. 

    H γραφειοκρατία, οι πολιτικές διαμάχες και το ιστορικό κινδύνου απατών υπονομεύουν τον στόχο της διασφάλισης μίας ομοιόμορφης ανάκαμψης που θα δημιουργήσει πιο ενιαία βάση για τις χώρες της ΕΕ μετά την πανδημία, η οποία έχει αυξήσει το χάσμα πλούτου στην περιοχή. 

    «Από τα σχέδια λείπουν διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, στρατηγικό όραμα, συγκεκριμένοι στόχοι και αποτελεσματικότητα των δαπανών. Μένει πολλή δουλειά να γίνει», δήλωσε διπλωμάτης στις Βρυξέλλες, απηχώντας την κριτική που έκανε η Κομισιόν στη συνάντηση. Αλλος διπλωμάτης  είπε ότι η Κομισιόν τόνισε ότι ορισμένα σχέδια δεν ήταν αρκετά συγκεκριμένα και δεν είχαν μετρήσιμους στόχους.

     

    Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

    Συντάχθηκε στις %PM, %19 %537 %2021 %13:%Ιαν σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τις ανακοινώσεις Λαγκάρντ, την Πέμπτη, αναμένει η αγορά ομολόγων
    Τις ανακοινώσεις Λαγκάρντ, την Πέμπτη, αναμένει η αγορά ομολόγων

    Σταθεροποιητικές τάσεις καταγράφονται στη δευτερογενή αγορά ομολόγων, ενώ η συναλλακτική δραστηριότητα παρέμεινε υποτονική. 

    Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, την Πέμπτη. Οι επενδυτές αναμένουν έναν πρώτο απολογισμό των πρόσθετων μέτρων που είχε ανακοινώσει το Δεκέμβριο η πρόεδρος της ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ δεν αναμένονται «ειδήσεις» από το μέτωπο της νομισματικής πολιτικής. 

    Στο μεταξύ, η Ε.Ε προετοιμάζεται -σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters- να προχωρήσει στην έκδοση 7ετών και 30ετών ομολόγων προκειμένου να χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα Sure για την αντιμετώπιση της ανεργίας. 

    Στην εγχώρια αγορά η απόδοση του 10ετούς ομολόγου άγγιξε το 0,7% για να υποχωρήσει αργότερα στο 0,68%, η απόδοση του 5ετούς κυμαίνονταν στο 0,087% από 0,078% και του 15ετους στο 0,972% από 0,97%. 

    Στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Συναλλαγών της Τραπέζης της Ελλάδος (ΗΔΑΤ) καταγράφηκαν συναλλαγές 26 εκατ. ευρώ, τα οποία στο σύνολο τους αφορούσαν σε εντολές πώλησης. Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου αναφοράς διαμορφώθηκε στο 0,68% από 0,66% που έκλεισε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, έναντι -0,53% του αντίστοιχου γερμανικού με αποτέλεσμα το περιθώριο να διαμορφωθεί στο 1,21% από 1,18%. 

    Στην αγορά συναλλάγματος, περιορισμένη ήταν σήμερα η συναλλακτική κίνηση λόγω της αργίας στις ΗΠΑ. Το ευρωπαϊκό νόμισμα διαπραγματευόταν στα 1,2078 δολ. από τα 1,2083 δολ. που άνοιξε η αγορά. Με ενδιαφέρον αναμένεται αύριο η ομιλία της νέας υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ (Τζάνετ Γέλεν) στο Κογκρέσο, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόκειται να αναφέρει ότι οι ΗΠΑ δεν θα επιδιώξουν απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στο διεθνές εμπόριο μέσω αδύναμου δολαρίου. Αναμένεται να τονίσει ότι το επίπεδο του δολαρίου καθορίζεται ελεύθερα στις αγορές και ότι η νέα κυβέρνηση δεν επιθυμεί αδύναμο δολάριο. 

    Η ενδεικτική ισοτιμία ευρώ/δολαρίου που ανακοίνωσε η ΕΚΤ διαμορφώθηκε στα 1,2064 δολ. 

     

    Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

    Συντάχθηκε στις %PM, %19 %472 %2021 %12:%Ιαν σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το 2,8% των δαπανών υγείας για προληπτική περίθαλψη στην ΕΕ το 2018, στο 1,3% στην Κύπρο
    Το 2,8% των δαπανών υγείας για προληπτική περίθαλψη στην ΕΕ το 2018, στο 1,3% στην Κύπρο

    Οι δημόσιες και ιδιωτικές δαπάνες για προληπτική περίθαλψη αντιπροσώπευαν το 2,8% των συνολικών δαπανών για την υγεία στην ΕΕ το 2018, με τα υψηλότερα μερίδια να καταγράφονται στην Ιταλία (4,4%) και στη Φινλανδία (4,0%), σύμφωνα με τη Eurostat, τη στατιστική υπηρεσία της ΕΕ. Αντίθετα, το χαμηλότερο μερίδιο των δαπανών προληπτικής φροντίδας καταγράφηκε στη Σλοβακία (0,8% των συνολικών δαπανών για την υγεία), ακολουθούμενη από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα (από 1,3%) καθώς και τη Ρουμανία (1,4%).

    Σε σχέση με το μέγεθος του πληθυσμού, οι δαπάνες πρόληψης ήταν υψηλότερες μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ στη Σουηδία (165 ευρώ ανά κάτοικο), στη Φινλανδία (152 ευρώ), στη Γερμανία (148 ευρώ) και στις Κάτω Χώρες (146 ευρώ) το 2018, ενώ ήταν χαμηλότερες σε Ρουμανία και Σλοβακία (από 8 ευρώ ανά κάτοικο). Ακολουθεί η Ελλάδα με 17 ευρώ ανά κάτοικο στην 3η θέση από το τέλος και η Κύπρος με 21 ευρώ ανά κάτοικο στην 6η θέση από το τέλος.

     

    Πηγή ΚΥΠΕ

    Συντάχθηκε στις %AM, %18 %429 %2021 %11:%Ιαν σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στο €1,65 δισ. οι εγγυήσεις της Γενικής Κυβέρνησης στο τέλος του 2019
    Στο €1,65 δισ. οι εγγυήσεις της Γενικής Κυβέρνησης στο τέλος του 2019

    Στο €1,65 δισεκατομμύρια ανέρχονταν οι συνολικές εγγυήσεις (one off guarantees) της Γενικής Κυβέρνησης στο τέλος του 2019, εξαιρουμένου του χρέους της Κυβέρνησης, σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας.
     
    Από αυτά τα €413,7 εκ. αφορούσαν κρατικές εγγυήσεις σε δημόσιους οργανισμούς και €561 εκ. σε χρηματοοικονομικούς οργανισμούς.

    Σημειώνεται ότι το 2013 οι εγγυήσεις της Γενικής Κυβέρνησης είχαν ανέλθει στα €2,87 δισ. εκ των οποίων τα €819,6 εκ. αφορούν εγγυήσεις σε δημόσιους οργανισμούς. Οι εγγυήσεις σε χρηματοοικονομικούς οργανισμούς ανέρχονταν στο €1,01 δισ.

    Πηγή: ΚΥΠΕ

    Συντάχθηκε στις %AM, %16 %442 %2021 %11:%Ιαν σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • «Βουτιά» 60% της παγκόσμιας αεροπορικής κίνησης το 2020 εξαιτίας της πανδημίας
    «Βουτιά» 60% της παγκόσμιας αεροπορικής κίνησης το 2020 εξαιτίας της πανδημίας

    Η πανδημία του κορονοϊού προκάλεσε «βουτιά» 60% της αεροπορικής επιβατικής κίνησης παγκοσμίως το 2020 και οι βραχυπρόθεσμες προοπτικές παραμένουν δυσοίωνες, προειδοποίησε χθες ο Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO).

    Με ταξιδιωτικούς περιορισμούς να παραμένουν σε ισχύ σε όλο τον κόσμο σε μια προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης της Covid-19, ο αριθμός των επιβατών έφτασε τα 1,8 δισεκατομμύρια το 2020, πέφτοντας στα επίπεδα του 2003, από 4,5 δισεκατομμύρια το 2019, ανακοίνωσε ο ICAO.

    «Η πτώση της ζήτησης» θα συνεχιστεί για το τρέχον τρίμηνο και ενδέχεται ακόμη και να επιδεινωθεί, προειδοποιεί ο Οργανισμός του ΟΗΕ, με έδρα στο Μόντρεαλ.

    Το 2020, η μείωση της αεροπορικής επιβατικής κίνησης έφτασε το 50% στις πτήσεις εσωτερικού, και 74% στις διεθνείς πτήσεις, οι οποίες μετέφεραν 1,4 δισεκατομμύρια λιγότερα άτομα από όσα το 2019.

    Αποτέλεσμα; Οι εταιρείες υπέστησαν σωρευτικές ζημίες 370 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Τα αεροδρόμια και οι φορείς παροχής υπηρεσιών αεροναυτιλίας υπέστησαν ζημιές 115 δισεκατομμυρίων δολαρίων και 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων αντίστοιχα.

    Μια κατάσταση που, σύμφωνα με τον ICAO, «θέτει σε αμφισβήτηση την οικονομική βιωσιμότητα του κλάδου και απειλεί εκατομμύρια θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο».

    Η παγκόσμια τουριστική αγορά πλήττεται επίσης σκληρά, καθώς σχεδόν το 50% των τουριστών επιλέγουν το αεροπλάνο για να φτάσουν στους προορισμούς τους.

    Η ανάκαμψη της βιομηχανίας, πιθανή το δεύτερο τρίμηνο, εξαρτάται από την επιτυχία των εμβολιασμών, ο οποίος ξεκίνησε σε πλούσιες χώρες, σύμφωνα με τον Οργανισμό.

    Αρκετές κυβερνήσεις έσπευσαν να βοηθήσουν τις εταιρείες ή πρόκειται να το πράξουν.

    Η πτώση του κλάδου ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020, αλλά στη συνέχεια περιορίστηκε σε λίγες χώρες. Στα τέλη Μαρτίου, με την εξάπλωση του νέου κορονοϊού, η βιομηχανία βρέθηκε σχεδόν σε ακινησία σε όλο τον κόσμο, ανέφερε ο ICAO.

    Τον Απρίλιο, η μείωση της επιβατικής κίνησης ανήλθε στο 92% σε σύγκριση με το 2019.

    Η επιβατική κίνηση αυξήθηκε συγκρατημένα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε βόρειες χώρες, αλλά μειώθηκε ξανά από τον Σεπτέμβριο με την άφιξη του δεύτερου κύματος της πανδημίας και την επιστροφή των περιορισμών σε όλο τον κόσμο.

    Ο ICAO σημειώνει συνολικά ότι οι πτήσεις εσωτερικού έχουν αντέξει καλύτερα στους περιορισμούς μετακινήσεων από ό,τι οι πτήσεις εξωτερικού, ειδικά στην Κίνα και τη Ρωσία, όπου ο αριθμός της επιβατικής κίνησης έχει ήδη επιστρέψει σε επίπεδα προ πανδημίας.

    Πηγή: ΑΠΕ

    Συντάχθηκε στις %AM, %16 %430 %2021 %11:%Ιαν σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τοποθετήσεις κομμάτων για τον αναθεωρημένο Κρατικό Προϋπολογισμό
    Τοποθετήσεις κομμάτων για τον αναθεωρημένο Κρατικό Προϋπολογισμό

    Η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικονομικών, βουλευτής του ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, επανέλαβε ότι το κόμμα της θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό, εάν η κυβέρνηση δεν παραδώσει τους φακέλους των πολιτογραφήσεων στον Γενικό Ελεγκτή.

    Συντάχθηκε στις %PM, %15 %613 %2021 %15:%Ιαν σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Αποποιείται οποιασδήποτε αποζημίωσης τιμητικής η άλλως η Ερευνητική Επιτροπή Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων
    Συντάχθηκε στις %AM, %21 %411 %2021 %10:%Ιαν σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μητσοτάκης: Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο αν δεν συμφωνήσουμε με Τουρκία
    Συντάχθηκε στις %AM, %21 %408 %2021 %10:%Ιαν σε ΕΛΛΑΔΑ
  • Το Δίκτυο Ενάντια στη Βία Κατά των Γυναικών ζητά υλοποίηση πολιτικών για το θέμα της βίας κατά γυναικών
    Συντάχθηκε στις %AM, %21 %400 %2021 %10:%Ιαν σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Εμβολιασμός, περιοριστικά μέτρα, πιστοποιητικά και μεταλλάξεις στην τηλεδιάσκεψη των 27 της ΕΕ για την πανδημία
    Συντάχθηκε στις %AM, %21 %393 %2021 %10:%Ιαν σε ΕΥΡΩΠΗ
  • Αποκλιμάκωση, επαναπροσέγγιση και μεταναστευτικό στις συναντήσεις Τσαβούσογλου στις Βρυξέλλες
    Συντάχθηκε στις %AM, %21 %389 %2021 %10:%Ιαν σε ΔΙΕΘΝΗ
  • Παρατείνεται μέχρι 28 Φεβρουαρίου η αναβολή καθολικών παρουσιάσεων εφέδρων και εθνοφυλάκων
    Συντάχθηκε στις %AM, %21 %368 %2021 %09:%Ιαν σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ο απολογισμός θυμάτων πανδημίας στις ΗΠΑ ξεπέρασε τον αριθμό νεκρών της χώρας στον ΒΠΠ
    Συντάχθηκε στις %AM, %21 %335 %2021 %09:%Ιαν σε ΔΙΕΘΝΗ
  • Εξώδικο ύψους 2 χιλ. ευρώ σε κυνηγό που κυνηγούσε σε απαγορευμένη περιοχή
    Συντάχθηκε στις %AM, %21 %334 %2021 %09:%Ιαν σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Εξώδικο πρόστιμο σε Στέγη Ηλικιωμένων γιατί επέτρεψε σε επισκέπτη να εισέλθει εντός της Στέγης
    Συντάχθηκε στις %AM, %21 %332 %2021 %08:%Ιαν σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Στους 65 ανήλθε ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται την Πέμπτη στο ΓΝ Αμμοχώστου
    Συντάχθηκε στις %AM, %21 %294 %2021 %08:%Ιαν σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΗΠΑ: Ορκίστηκαν νέοι Γερουσιαστές δίνοντας την πλειοψηφία στους Δημοκρατικούς
    Συντάχθηκε στις %AM, %21 %292 %2021 %08:%Ιαν σε ΔΙΕΘΝΗ
  • Αστυνομία: Νέο ρεκόρ ημερήσιων καταγγελιών για παραβιάσεις μέτρων κατά Covid-19
    Συντάχθηκε στις %AM, %21 %282 %2021 %07:%Ιαν σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Προς ψήφιση σήμερα ο αναθεωρημένος κρατικός προϋπολογισμός για το 2021
    Συντάχθηκε στις %AM, %21 %280 %2021 %07:%Ιαν σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πεσκόφ: Ο Πούτιν παραμένει θιασώτης της ανάπτυξης των σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
    Συντάχθηκε στις %AM, %21 %246 %2021 %06:%Ιαν σε ΔΙΕΘΝΗ
  • Οι ΗΠΑ επανεντάσσονται στη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα - Χαιρετίζουν ΓΓ ΟΗΕ και ΕΕ
    Συντάχθηκε στις %AM, %21 %242 %2021 %06:%Ιαν σε ΔΙΕΘΝΗ
  • Αυξάνονται σε 25% οι εργαζόμενοι γραφείου σύμφωνα με νέο διάταγμα του Υπ. Υγείας
    Συντάχθηκε στις %PM, %20 %844 %2021 %21:%Ιαν σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τα σημεία που θα διενεργούνται δειγματοληψίες με rapid test την Πέμπτη ανακοίνωσε το Υπ. Υγείας
    Συντάχθηκε στις %PM, %20 %821 %2021 %20:%Ιαν σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Προς ψήφιση 35 τροπολογίες επί του αναθεωρημένου κρατικού προϋπολογισμού
    Συντάχθηκε στις %PM, %20 %819 %2021 %20:%Ιαν σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνελήφθη ύποπτος εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση άγρας παιδιού για σεξουαλικούς σκοπούς
    Συντάχθηκε στις %PM, %20 %811 %2021 %20:%Ιαν σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Η ΕΔΕΚ αποφάσισε να υπερψηφίσει τον αναθεωρημένο κρατικό προϋπολογισμό
    Συντάχθηκε στις %PM, %20 %805 %2021 %20:%Ιαν σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ReThink ReCycle

Εξάσκηση δικαιώματος προστασίας δεδομένων φυσικών προσώπων

Exercising a right related to the protection of data of natural persons

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΙΚNEWS
Τηλέφωνα: 22862010, 22862012
Φαξ: 22312720
E-mail: [email protected]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΡΧΕΙΟ

« October 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
logo-bottom

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας του ΡΙΚ διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή χωρίς επεξεργασία και χωρίς γραπτή άδεια του ΡΙΚ.

Copyright © 2014
Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • ΑΡΧΕΙΟ ΡΙΚ
  • ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ
  • MEDITERRANEAN MEMORY
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
ΡΙΚ INTRANET

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+357 22862000
Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου
Τ.Θ. 24824
1397 Λευκωσία, Κύπρος
[email protected]

Εισηγήσεις-Παράπονα-Σχόλια

  facebook-icon twitter-icon rss-icon