Άλμα καταγράφουν οι τιμές του αργού πετρελαίου

Πάνω από 2 δολάρια το βαρέλι αυξήθηκαν σήμερα οι τιμές του πετρελαίου, με την τιμή του Brent να ανέρχεται σε υψηλό μηνός και του αμερικανικού αργού να ξεπερνά τα 30 δολάρια χάρη στην αισιοδοξία για το ‘άνοιγμα’ των οικονομιών και τις μειώσεις στην παραγωγή του ‘μαύρου χρυσού’.

Το πετρέλαιο Brent σημείωσε άνοδο 2,03 δολαρίων ή 6,2% στα 34,53 δολάρια το βαρέλι στις 15.17 ώρα Ελλάδας, το υψηλότερο επίπεδό του από τα μέσα Απριλίου. Το αμερικανικό αργό ενισχύθηκε κατά 2,63 δολάρια ή σχεδόν 9% στα 32,06 δολάρια το βαρέλι, το υψηλότερο επίπεδο από τα μέσα Μαρτίου.

«Η αισιοδοξία για την ζήτηση στην εξίσωση του πετρελαίου βοηθά να αυξηθούν περαιτέρω οι τιμές, με τη ζήτηση για βενζίνη να ανακάμπτει καθώς οι κυβερνήσεις χαλαρώνουν τα μέτρα περιορισμού», δήλωσε αναλύτρια της Rystad Energy. Το συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης για το αμερικανικό αργό παράδοσης Ιουνίου λήγει αύριο, Τρίτη, αλλά είναι λίγες οι ενδείξεις ότι θα επαναληφθεί η ιστορική βουτιά κάτω από το μηδέν που σημειώθηκε τον περασμένο μήνα την παραμονή της λήξης του συμβολαίου του Μαΐου.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 21:10

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.