ΠτΔ: Συμβολή του κυπριακού επιχειρείν στην οικονομία

Το κυπριακό επιχειρείν και τα ηγετικά στελέχη του έχουν συμβάλει στην ανόρθωση της οικονομίας και στη σταθερή πορεία και ανάπτυξη του τόπου μας, ανέφερε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στα 6α KEBE Business Leader Awards, που πραγματοποιήθηκαν στη Λεμεσό.

Σε σύντομο χαιρετισμό του, στην παρουσία του Προέδρου της Βουλής και Υπουργών της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξήρε το έργο που επιτελούν όσοι έχουν ενισχύσει την κυπριακή οικονομία και συμβάλλουν κάθε μέρα, όπως είπε, στη σταθερή ανάπτυξη του τόπου.
Συνεχάρη δε τους διοργανωτές για την καθιέρωση του θεσμού, "που επιβραβεύει πραγματικά, ηγετικά στελέχη του κυπριακού επιχειρείν που έχουν συμβάλει, ύστερα από τη μεγάλη κρίση του 2013, στην ανόρθωση της οικονομίας, στη σταθερή πορεία της και στην ανάπτυξη, η οποία δημιουργεί συνθήκες ευημερίας".
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξήρε την προσφορά του επιχειρηματία Γιώργου Δαυίδ (Coca-Cola 3E), στον οποίον απένειμε το τιμητικό βραβείο Ernst & Young για το έργο και τη συνολική του προσφορά στην επιχειρηματικότητα - λέγοντας ότι πρόκειται για έναν ευπατρίδη, ένα άξιο τέκνο της Κύπρου.
Τέλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη θερμά όλους τους βραβευθέντες.
Εξάλλου σε χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ), Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης ανέφερε πως μέσω του θεσμού αυτού, "επιβραβεύουμε τις ηγετικές επιχειρηματικές ικανότητες και τις αρχές που προσδιορίζουν ένα επιτυχημένο ηγέτη, όπως είναι το όραμα, ο δυναμισμός, η καινοτομία, η διορατικότητα, η άριστη γνώση του τομέα στον οποίον δραστηριοποιείται και το ήθος".
Στα 6α KEBE Business Leader Awards, τιμήθηκε, στην κατηγορία Τουρισμός, Εστίαση και Αναψυχή, ο Κωστάκης Λοίζου (Louis Group), στη βιομηχανία ο Παναγιώτης Παπαφιλίππου (La Patisserie Panayiotis), στο εμπόριο ο Ιάκωβος Φωτιάδης (IPH), στις υπηρεσίες τα αδέλφια Πέτρος, Άρης και Γιώργος Βασιλόπουλος (GAP Vasilopoulos) και στα χρηματοοικονομικά και επαγγελματικές υπηρεσίες η Δήμητρα Καλογήρου (CYSEC).
Επίσης, στην κατηγορία ναυτιλία τιμήθηκε ο Ρηγίνος Τσάνος (Lavar Shipping), στην ανάπτυξη γης - κατασκευές ο Μιχάλης Ζαβός (D.Zavos Group) και στην κατηγορία Γεωργία, Κτηνοτροφία, Αλιεία, ο Γεώργιος Τσαππής (Γ.Τσαππής Ισορροπημένες Ζωοτροφές).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 00:54

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.